2777
2789
عنوان

قلبم شکست

110 بازدید | 18 پست

بچه ها

منو دوست پسرم قرار بود باهم ازدواج کنیم ولی الان دیگه نمیخوام

اون پول نداشت و امروز ناامید شده بود

بهش گفتم من ماشین و میگیرم

خونه کوچیک بگیر تو

گفت فقط محله بد میشه من محله بد نمیام

گفتم پس خونه هایی که نیمه کاره هستن بگیریم

گفت پول از کجا بیاریم درستش کنیم

بهش گفتم وام بگیریم

همش بهونه میاره 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شور و شوق پیشرفت داری شما

و اون چقدر ناامید

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

آرایشگر

کارش خوبه درآمدش؟الان قبول کن خیلی شرایط آشفته و سخته.اصلا همه تو یه حالت داغونن.یکم اگر میشه بهش زمان بده

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

چقدر شور و شوق پیشرفت داری شما و اون چقدر ناامید

چون اونی که مسئول زندگیه و داره تو این جامعه میجنگه با دلار دویست تومنی مرده.خانوم شاغل هم باشه مسئولیت زندگی لزوما رو دوشش نیست.گاهی حس میکنم بعضیا تو یه کشور دیگه یا یه ایران دیگه

کارش خوبه درآمدش؟الان قبول کن خیلی شرایط آشفته و سخته.اصلا همه تو یه حالت داغونن.یکم اگر میشه بهش زم ...

میگه میخواد یوتیوب هم کار کنه

گفت من جا نزدم فقط ناامیدم

سه ساله باهیم من کل وقتمو واسش گذاشتمنمیخام تهش خراب شه

خدا کمکتون کنه مهم شغل ۲نفرتونه

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

میگه میخواد یوتیوب هم کار کنهگفت من جا نزدم فقط ناامیدم

حق داره.من اصلا آدمی نیستم ناله کنم.همیشه سعی کردم سر پا بمونم.ولی الان یهو خیلی شرایط عجیب غریب شده.اگر واقعا دوسش داری یکم صبوری کن.

چون اونی که مسئول زندگیه و داره تو این جامعه میجنگه با دلار دویست تومنی مرده.خانوم شاغل هم باشه مسئو ...

این بی پولی چه دوست داشتن هایی از هم جدا کرده

هیچ کسی از بی پولی نمرده

کسی بخواد با کسی باشه ادامه میده، به خصوص وقتی طرف مقابلش هم اینقدر مشتاق باشه

خیلی عذر میخوام اما تمام صحبت های پارتنر شما یچزی جز بهونه هایی ابتدایی و بچگانه نیستن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

این بی پولی چه دوست داشتن هایی از هم جدا کرده

فقر که از در وارد بشه ایمان از در دیگه میره شامل خیلی چیزای دیگه زندگی هم میشه.یه زمان با تلاش میشد الان دست به هر کاری بخوای بزنی پول میخواد.هنر یاد میگیری برا مواد اولیه پول میخوای.من کار هنری میکنم تو مواد اولیه موندم.یه دندون عصب کشی کردم روکش هشت میلیون حداقل شاید برا بعضیا چیزی نیست .ولی برا خیلیا چیزیه.تا دلت بخواد این بی پولی همه چیو تحت تاثیر قرار داده

روحیه بعضی آدما اینطوریه... منطقی فکر می کنن و زود ناامید میشن و بیخیال از اهدافشون میشن، مثل آدمایی که میخان کنکور بدن بعد یک روز درس میخونن بعد میشینن حساب کتاب می کنن و میگن به هیچ وجه کتابا تموم نمیشن بعد هم ناامید میشن... یادم میاد برای ارشد خوندن من از مرداد میگفتم نمیشه اما همکلاسیم از شهریور خوند و نخبه ی علمی شد!