2777
2789
عنوان

چله بری

37 بازدید | 18 پست

من روز عروسیم ۳ نفر حامله بودن که هر ۳ پسر بودن. یکیم گفتن تو بچگی تو قبرستون از پری ها اسیب دیدی. چله بری کردم ولی بچه دار نمیشم ۵ ساله. خیلی میترسم که بخاطر اینا باشه بچه دار نمیشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو دکتر این مزخرفات چیه

ایشالا که مزخرف باشه.من هیچ وقت خواب راحت نداشتم.بچگیخیلی اذیت شدم.مادرم اسکیزوفرنی بود طلاق گرفت با پدرم رفتم و نامادری حیوون و دخترش منو خیلی اذیت کردن.خیلی اضطراب داشتم.اختلال مرزی شدم و ...

اره یا زن تازه زایمان کرده بیاد عروسیت

واااا😂الکیه بابا این حرفا

عروسیه پسرداییه مامانم خواهرم باردار بود الان اونا خودشونم بچه دارن

عروسیه دخترداییشم خاله ام باردار بود اونم الان دوتا بچه داره

واااا😂الکیه بابا این حرفا عروسیه پسرداییه مامانم خواهرم باردار بود الان اونا خودشونم بچه دارن عروسی ...

حالا بیشتر اونی که تازه زایمان کرده من شنیدم

نه باردار

شایدم الکیه😹😹

حالا بیشتر اونی که تازه زایمان کرده من شنیدم نه باردارشایدم الکیه😹😹

آخه اونم داشتیممم😂مثلا عروسی داییم دخترخالم چندماهش بود الان پسرداییم مردی شده واسه خودش

ما کلا فامیلامون زیاده براهرچیزی مثال داریم😂

اره بگو ممنونم ازت

اول که هیچ غسلی نباید گردنت باشه اگه هس میتونی غسل شو تو حموم انجام بدم بعد اتمام حمومت

موقع بیرون اومدن یه کاسه و تشت بر میداری نیت میکنی زبونی میگی به نیت رفع چله یا چله بری اینکارو میکنم

شیر اب باز کن کاسه رو پر کن یه صلوات بلند بگو فوت کن رو کاسه بعد اب کاسه رو خالی کن تو تشت یا لگن ،

این عمل رو چهل بار باید تکرار کنی ابشو. بریزی تو تشت

بعدش اون اب جمع شده رو باید بریز رو سر و بدنت بیای بیرون

و هیچ اب دیگه نباید بخوره به بدنت همون ابه باید رو بدنت خشک بشه

و اینکه میگن چون این اب تو تشت صلوات خورده بهتره توچاه نره

من خونمون حیاط داره همونجوری لخت رفتم توحیاط اب رو ریختم رو خودم ابش رفت جذب زمین شد.

اگه اپارتمانی هستی میتونی بری داخل تشت بزرگ وایسی بعد بریزی رو بدنت بعدش اون اب رو بریز پای درخت

راستی من موقع شمردن کاسه ها قاطی میکردم تسبیح بردم چهل تا شمردم ،رو مهره چهلم سنجاق زدم بعد دونه دونه که صلوات میفرستادم رو کاسه ها یدونه مهره با دستم برمیداشتم