دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6761 عنوان بیاین 132 بازدید | 7 پست به نام خدای ما:)بچه ها به نظرتون فردا شب که عقدشه چه حسی دارم ؟! البته من سمت آدم متاهل نمیرم تاپیک قبلی رو بخونید متوجه میشین 😅💔 به عواقبِ کارهات فکر کن(: دیروز | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
luckily_girl عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 1148 با تک تک بچه ها گفتند حس کردم خیلی تنها شدی:)بمیرم برات گل بخر برو با مادرت صحبت کن مطمعنم گوش میده:) پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی✨🌱🎀
دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6761 با تک تک بچه ها گفتند حس کردم خیلی تنها شدی:)بمیرم برات گل بخر برو با مادرت صحبت کن مطمعنم گوش میده: ... عزیز دلمی تو خیلی حس خوبی ازت گرفتم :))))))))) به عواقبِ کارهات فکر کن(:
luckily_girl عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 1148 عزیز دلمی تو خیلی حس خوبی ازت گرفتم :))))))))) قربونت عزیزم خوبی از خودته🙂ناراحت نباش عزیزم میدونم کارش خیلی کثیف بود ولی چیزی از ارزش های تو کم نکرد دختر گل پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی✨🌱🎀
دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6761 قربونت عزیزم خوبی از خودته🙂ناراحت نباش عزیزم میدونم کارش خیلی کثیف بود ولی چیزی از ارزش های تو کم ن ... باورم نمیشه من تلاش کردم ولی مال یکی دیگه شده:)دلم برای تلاش های خودم میسوزه ... به عواقبِ کارهات فکر کن(:
luckily_girl عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 1148 باورم نمیشه من تلاش کردم ولی مال یکی دیگه شده:)دلم برای تلاش های خودم میسوزه ... مهم اینه مطمعنی چیزی کم نزاشتی الانم اتفاقی نیفتاده هنوز جوونی و حق داری مثل اون یه زندگی جدید شروع کنی پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی✨🌱🎀
دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6761 مهم اینه مطمعنی چیزی کم نزاشتی الانم اتفاقی نیفتاده هنوز جوونی و حق داری مثل اون یه زندگی جدید شروع ... فدااااات شم ؛ خیلی خودمو به لطف خدا دلداری میدم حالا با خودم میگم یعنی فردا شب چطوری ثانیه به ثانیه اش برام بگذره ؟!🙂 به عواقبِ کارهات فکر کن(:
luckily_girl عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 1148 فدااااات شم ؛ خیلی خودمو به لطف خدا دلداری میدم حالا با خودم میگم یعنی فردا شب چطوری ثانیه به ثانیه ... خدا نکنه عزیزم . اشکالی نداره گل من به جاش تو هم فردا برو پیش مامان گلت پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی✨🌱🎀