2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 18 پست
اول اینکه اینطور که میگی بیچاره بد عکسه که حضوری بهتر از عکساشه بعدم قرار نیست آدم با یکی باشه که هم ...

درسته واقعا بد عکسه واقعا متعجبم چطود میشه ادم بد عکس باشه. و حضوری ظاهرش بهتره و اونقدرا کچل و لاغر نیست. ولی بعد از دیدار اول به دلم نشست ولی کم همو می بینیم و تا ازم دور شد بازم شک و تردید گرفتم ولی وقتی پیشش بودم به چهره تش عادت کردم. اما. اینکه همکار دیوونش بهش گفت بود چطور تورد اتتخاب کدده تو زشتی واقعا نارارحت شدم. ینی زود شک کردم نکنه این زشت شده. اخه چند ماهه ندیدمش

اول اینکه اینطور که میگی بیچاره بد عکسه که حضوری بهتر از عکساشه بعدم قرار نیست آدم با یکی باشه که هم ...

مرسی از نظرت گلم. و واقعا هم اره نمیشه هم اخلاق هم ظاهر یکی داشته باشه. حقیقتش بیشتر پسرای خوش قیافه ام اهل دوستی و دختربازی اند و تعداد کمی مرد زندگین این میشه که مردد میشم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درسته واقعا بد عکسه واقعا متعجبم چطود میشه ادم بد عکس باشه. و حضوری ظاهرش بهتره و اونقدرا کچل و لاغ ...

خیلیا با اینکه زیبام هستن بد عکسن دیدم خودم

بعد اینکه نامزدت حرف اونو بت گفته نشون میده واقعا همکارش خله وگرنه تعریف نمیکرد

مرسی از نظرت گلم. و واقعا هم اره نمیشه هم اخلاق هم ظاهر یکی داشته باشه. حقیقتش بیشتر پسرای خوش قیا ...

و مهم ترین ملاک از نظر من اخلاقه، قیافه همینکه به دلت بشینه کافیه

به قول تو آدم با یه نفر باشه که خوش قیافه ترین باشه ولی خیانت کار و بد اخلاق باشه داغون میشه