2777
2789
عنوان

نامزدم

247 بازدید | 18 پست

دوستان من ۵_۶ ماهه ارتباط دارم با پارتنرم و خانواده ها در جریان اند.

آشنایی مام مجازی بود.

تو عکس یکم ظاهرش زشت و لاغر دیده میشه ولی تو واقعیت اونقدرا زشت و لاغر نبود به اون شدت و وقتی دیدمش گفتم خب شکر خدا اونقدرام بد نبود که فکرشو میکردم.

و حتی گاهی وقتا چهره اش به دلم می نشست و بانمک به نظرم میرسید و گاهی کلا نگاهم تغییر میکرد میگفتم خدایا این زیادی صورتش لاعره و کچله و بینیش بزرگه.

ولی خوب گاهیم میگم نه من زیادی حساسم چهره اش مردونست زشت نیست.

خلاصه که بعد دیدم پروتز مو ممکنه و میشه بزاره و کچلیش رفع بشه.

ولی در کل نسبت به ظاهرش خیلی مردد میشم.

ولی به شخصیتش علاقه دارم ادم خوبیه، مورد اعتماده و باوفاست. ولی خوب مشکل مالی داره و نه خونه داره نه ماشین ولی فقط کارمتده میگه وام میگیرم خونه رهن میکنیم و دیگه زندگی شروع میکنیم. درست میشه.

والبته بعصی از ادمای اطرافش چهره اش مسخره میکنند و بعصی خیلی بهش احترام میزارند و خواهرمم میگه تو زیبایی این زشته نگیرش ولی البته میدونه نامزدم خیلی منو میخواد و شایدم از سر حسادت گفته چون خودش بزرگتر از منه ولی اصلا نمیتونه وارد رابطه جدی بشه.

ولی خوب اون روزیم یکی از همکارای نامزدم به طعنه بهش گفته که نامزدت چطور تورو انتخاب کرده؟ مشکل چشمی داره؟.و وقتی بهش گفتم که چرا جوابش ندادی گفتش که اون یارو خنگه و مغزش شبیه بچه هاس ۳۹ سالشه ولی پاش که خورد بهمن گریه کرد. ینی یارو کلا کم داره. ولی در بازم خوشم نیومد و گفتم تودلم بازم کاش جوابش میدادی ولی اون میگه نه دیوونست و لازم نیست.

خلاصه ولی نامزدم خیلی دلسوز و مهربونه و زیادی این ادب و احترامش اذیتم میکنه ولی در کل گفت من اگه ادم سالمی بود اینطود میگفت جوابش میدادم. در کل دو چیز خیلی روی مخمه میترسم ظاهرش واقعا زشت باشه اخه من فقط یکبار دیدمش ولی تو دیدار حضوری واقعا مثل دوربین زشت نیست نمیدونم تو دوربین چرا زشته. تو حضوری عادیه ولی خوب خوشکلم نیست ایرادی دارهومثل کچلی بینی بزرک و..

خلاصه نگرانی من بخاطر ظاهرشه و نگرانی بعدی بخاطر آینده مونه اخه فقط کارمنده و پس اندازی نداره چطور میشه زندگی شروع کرد و مام رسم داریم جهیزیه کلا برعهده مرد باشه و البته مام نداریم بدیم جهیزیه رو.

نظرت چیه؟

لطفا اونایی که میتونن کامل تجربیات و راهنمای کنن

خیلی بین دل و عقلم گیر کردم

میترسم من دارم زیادی بزرگ میگنم ابرادت رو و نمیدونم شایدم واقعا بزرگن نظرتون چیه...

راستی ایشون عاشقمه. من دوستش دارم ولی نه به اندازش. ولی ماه هاست وفادارشم ولی وصعیت مالیش واقعا نگرانم میکنه نظرتون چیه دوستان

منم با مرد زشت و فقیر ازدواج کردم هم خیانت کرد و هم مالی همیشه ضعیف موند . مردا زشت خیلی سعی می کنن با آروم بودن و حرف زدن دختر زیبا تور کنن. خب اگه زیبایی ملاک نیست چرا خودشون نمیرن با دختر زشت باشن . و اکثرا خیلی دنبال زن هستن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خودت سر کار می ری؟ خانوادت نمی خوان کمکی کنن؟ وام ازدواج می دین پسر؟

نه من شاعل نیستم

خانواده ام توانایی مالی ندارند که کمک کنند.

و البته طبق رسم ما واقعا جهیزیه برعهده اونه.

نظرتون درمورد ظاهر چبه بنظرتون سخت کرفتم یا عادیه؟ و بنظرتون مسایل مالی حل شدنیه یا بمونم باهاش اتلاف وقته. اخه میگه من وام میخوام بگیرم و رهن میکنم خونه و وسایلم کم کم میخریم با وام اینا فکرکنم این برنامشه ودقیق بهم نگفت.

منم با مرد زشت و فقیر ازدواج کردم هم خیانت کرد و هم مالی همیشه ضعیف موند . مردا زشت خیلی سعی می کنن ...

چه بد واقعا ناراحت کنندس.

البته نامردم تو عکس خیلی زشت می افته خودشم میدونه ولی تو حضوری اونقدرا زشت نیست فقط بشدت لاغره صورتش و کچله. که خوب من فکر کردم کچلی رو میشه مو کاشت و شاید لاغریش رفت ولی در کل بازم میترسم که نکنه به دلم نشینه یا پشیمون بشم. گاهی ظاهرش معمولی و گاهی زشت میبینم واقعا نمیدونم چرا. البته دیدار حضوری فقط یکبار داشتیم که تو حضووری واسم ظاهرش خیلی زشت نبود فقط لاعر د متفاوت از چهره های که تابحال دیدم

خوب بستگی داره مثلا بتونی با وسایل دست دوم و ارزون زندگی کنی بتونی پایین شهر زیر زمین زندگی کنی هر چ ...

وای نه چی میگی عزیزم. من نمیخوام همچین زندگی بدی داشته باشم اونم خانواده شون در اون بدبخت که نبودن نیستن

اگه ظاهرش به دلت نیست و کلا قیافه واست مهمه هیچوقت واست عادی نمیشه

همیشه مقایسه میکنی

وضعیت مالیشم که خیلی جالب نیست توی این وضعیت جای پیشرفت زیادی هم نداره

عجله نکن قطعا موارد بهتر واست میاد

اول اینکه اینطور که میگی بیچاره بد عکسه که حضوری بهتر از عکساشه بعدم قرار نیست آدم با یکی باشه که همه چیش صد باشه اینکه تو گفتی به دلم میشینه از نظر من یکی خوبه حالا بازم خودت باید تصمیم بگیری که میخوایش یا نه اگه یکی بگه زشته توام درجا نظرت عوض میشه و میگی کاش باش نبودم