2777
2789
عنوان

مشورت با خواهر شوهر خوبه يا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 54 پست
فقط خواستم بدونم كارم اشتباه بوده يانه 

ببین اصولا علم روانشناسی وتجربه مردم یه حرفی میزنه که معمولا درسته ولی گاهی استثناء هم داره

مثلا همه میگن گله شوهرتونو به خونوادش نبرین ولی من توی این چندسال هرچی نتونستم درست کنم یا تحمل کنم به مادرشوهرم گفتم چندبارشو راهکار داد  که قلق پسرمن اینه ....اینجوری کن درست میشه چندبارشم خودش باشوهرم صحبت کرد گوششو پیچوند😁

اگه توام مطمئنی خواهرشوهرت بابقیه شون فرق داره کارت اصلا اشتباه نبوده....

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه راهکارای فمنیستی هم یادش میدم😜😜 داداشم بفهمه سرمو میبره 😁

اقا تو داداش دیگه نداری؟

میدونم نداری ولی گفتم شانسمو امتحان کنم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ببین اصولا علم روانشناسی وتجربه مردم یه حرفی میزنه که معمولا درسته ولی گاهی استثناء هم داره مثلا هم ...

منم همینجوریم.گله هامو به مادرشوهرم میگم.حالشو میکیرن خودشون😂اعصاب مامان بابامم خورد نمیکنم

خیلیم کار خوبی کردی.خواهر که بد برادرشو نمیخواد.چیه فکر میکنن خواهرشوهرا بدن همشون؟خواهرشوهرم مث عرو ...

من فقط خواستم هواي نامزدمو داشته باشن اخه مادرش خيلي اذيتش ميكنه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
فامیل شوهر خار داره؟شما خودتون برادر ندارید؟

خار یه ذره حتما دارن

نه نداریم

خخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم همینجوریم.گله هامو به مادرشوهرم میگم.حالشو میکیرن خودشون😂اعصاب مامان بابامم خورد نمیکنم

😍آخ که چقدر کییییف میده

من از الان به خودم قول دادم‌وقتی مادرشوهر شدم مث مامانم و مادرشوهرم مدل باحالی باشم عروسم عششششق کنه😄😄😄

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍
خب بهش گفتی کمکت کرد؟ اگر اونجوری گفتی خوبه .. همه خواهرشوهرا الزاما بد و بی انصاف نیستن 

كلي قربون صدقم رفت و گفت حتما صحبت ميكنه با مادرش.خواهرشوهرم همسن مادرمه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
من فقط خواستم هواي نامزدمو داشته باشن اخه مادرش خيلي اذيتش ميكنه

کار خوبی کردی ولی یه نصیحت خواهرانم بت بکنم.سعی کن تو روابط مادر پسر وارد نشی حتی اگه دارن حسابی اذیتش میکنن.اونا از پس هم بر میان اخر سر اما خدای نکرده بحثی چیزی پیش بیاد همه کاسه کوزه ها سر شما میشکنه

کار خوبی کردی ولی یه نصیحت خواهرانم بت بکنم.سعی کن تو روابط مادر پسر وارد نشی حتی اگه دارن حسابی اذی ...

ميدونم عزيزم ولي ما دوماهه داريم اذيت ميشيم و عروسيمون بخاطرهمين چيزارعقب افتاد

كلي قربون صدقم رفت و گفت حتما صحبت ميكنه با مادرش.خواهرشوهرم همسن مادرمه

خدا عمرش بده اگر بهش اعتماد داری و آدم دورویی نیست دیگه بد به دلت راه نده عزیزم ان شالله کارتون درست بشه برید سرخونه زندگیتون بزودی