2777
2789
عنوان

ورزش و زبان 🙁

74 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا این دوتا که خیلی واجب هستو تو زندگیم رعتیت نمیکنم مخصوصا موقع دانشگاه میرم پی درس و اینارو انجام نمیدم

میخوام یه قانون بزارم که تا وقتی ورزش نکردم حق ندارم برم سر زبان و تا وقتی دو ساعت زبان نخوندم حق ندارم برم سر درس و تا وقتی ورزش شبانگاه رو انجام ندادم حق ندارم بخوابم

شما چی پیشنهاد دارید ؟برای اینکه این دو تا رو هر روز انجام بدم

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم یکار کن جذاب بشن برات تا اینکه اجبار کنی خودتو

اخه جذاب نمیشن برام بببین من اصلا به زبان علاقه نداشتم از بچگی ولی کارم بهش وابستس ورزشمم بخاطر مریضیم باید انجام بوم

باشگاه برو منم به خودم باشه حال ندارم ولی باشگاه رو میرم حتما و همین خیلییییی تاثیر داره

اخه من ورزش که فیزیو تراپ داده رو باید انجام بدم باشگاهی نیست بخاطر مشکلمه بهم تازه گفته بدنسازی برای مفاصلت سنگینه

منم اصلا نمی تونم خودمو به باشگاه ملزم کنم

با عذاب میرم و میام

روزایی که باشگاه نمیرم خیلی خیلی حالم بهتره

نمی دونم چطوری یسری انقدر به ورزش علاقه دارن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

منم اصلا نمی تونم خودمو به باشگاه ملزم کنم با عذاب میرم و میامروزایی که باشگاه نمیرم خیلی خیلی حالم ...

بدنسازی میری؟

ورزش با ورزش فرق داره من یه زمان تکواندو میرفتم خوش میگذشت یا زومبا ولی وقتی میخواستم برم بدنسازی مرگ بود😫

لازم نیست روزی دو ساعت زبان بخونی نیم ساعت بخون ولی هر روز بخونفیلم ببین زندگی کن با زبانت

اخه هدفم برای کنکور ارشد و مقاله ازین چیزاس به مکالمه کار ندارم

بدنسازی میری؟ ورزش با ورزش فرق داره من یه زمان تکواندو میرفتم خوش میگذشت یا زومبا ولی وقتی میخواستم ...

ترکیب بدنسازی و ایروبیک میرم

اصلا بهم خوش نمیگذره ولی چون پلی کیستیک هستم و فعالیت بدنیم کمه مجبورم برم

خیلی هارو دیدم میگن اگه باشگاه نرن عصبی میشن

من میرم و میام تا دوساعت از دنیا متنفر میشم🫤😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ترکیب بدنسازی و ایروبیک میرماصلا بهم خوش نمیگذره ولی چون پلی کیستیک هستم و فعالیت بدنیم کمه مجبورم ب ...

برای پلی کیستیک ورزش هوازی بهتره فکر کنم ولی ایروبیکم خوبه