2777
2789
عنوان

عشق اول

29 بازدید | 6 پست

قبول دارید اولیا هیچ وقت فراموش نمیشن با اینکه میدونستم درست نبوده ولی خیلی وقتا بهش فکر میکنم بچه بودم روزایی که گذشت هم خودمو لعنت میکنم هم احساس دلتنگی خیلی مضخرفه با اینکه اون ادم خیلی بلاها سرم اورد و همش حالم بد بود وقتی بهش فک میکنم گیج میشم

رو پسر تاحالا کراش نردم:/

ولی رو دختر زدم:////

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد ها اونقدر مشکلات توی زندگی به وجود میاد که کلا فراموشش میکنی

برام مهم نیست همین الانم تقریبا فراموش شده فقط یه سری چیزا گنگه برام بعضی وقتا یادش میوفتم رابطه ی طولانی مدتی بود دوران نوجوونیم

مگه من بحثم اینه🤦🏻♀️🤣🤣

🤣ن منظورم اینه ک عشق اول ندارم گرایشمم ب زنا نیست ولی نمیدونم چرا از مردا ایرانی متنفرم 🤣

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .