2777
2789
عنوان

مدیر جدید

63 بازدید | 15 پست

این بیمارستان ما خصوصیه و مدیریت جدید داره همه نیرو هارو اخراج میکنه و اشنا های خودشو استخدام میکنه نیرو با بیش 20 سال سابقه جز اخراجی ها بوده این مورد قابل شکایت هست این ادم رسما داره نیروی نا کار امد میاره اون با پارتی بازی

ماهان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واحد خصوصی فکرنمیکنم قابل شکایت باشه مال خودشه دیگه

حالا نیرو ها دارن پیگیری میکنن الا غذا اشپز امروز سه بار خراب شد چرا چون مدیر بچه های برادر زنشو اورده هیچی بلد نیستن فقط بلدن ظرف بشورن اشپز قبلی ها کار درست بدون یک خطا

ماهان

میشه بیمه بیکاری گرفت ولی خب امنیت شغلی مهم تره طرف تو این اوضاع کار جدید از کجا پیدا کنه؟

گفتم شاید میخوان حقوق بازنشستگی ندن اینجوری نیروهاشونو اخراج میکنن..

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

گفتم شاید میخوان حقوق بازنشستگی ندن اینجوری نیروهاشونو اخراج میکنن..

حقوق بازنشستگی که با بیمه هست نه با اینا و پول بیمه رو دادن ولی باید سی سال بیمه بریزی تا بازنشسته بشید

ماهان

من نه من مدیر تاسیساتم باید اکسیژن و گرما و سرما همیشه مراقب باشم

خب دیگه شغل برای شما که زیاده

با این پیمانکارایی که برج میسازن اوکی بشید خیلی درامدتون بیشتر از بیمارستان خصوصی میشه

خب دیگه شغل برای شما که زیادهبا این پیمانکارایی که برج میسازن اوکی بشید خیلی درامدتون بیشتر از بیمار ...

درامد که دارم ولی نگران بقیه نیرو هام اونا بیکار بشن سخته براشون من که کارم ازاده

ماهان