2777
2789
عنوان

دخالت نکنیددد💔

147 بازدید | 12 پست

توروقران اگه کسی خواست یکی رو بگیره یا ازدواج کنه دخالت نکنید تورو آنچه میپرستید توروخدا دخالتتتت نکنید اگر عزیزترین کست هم بود ،

نداشتن بهم برسیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی وقتا بزرگترا چیزایی میبینن که خدایی نکرده بعد ده سال با دو تا بچه قراره به خاطرش جدا شی و اون ده سال هم قشنگ فرسودت کرده باهش و از زندگیت عقب افتاده باشی

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا هم شمارو میبینه نگران نباش

عزیزم چند بار تو تاپیک بگیم مرد ایرانی دهن بینه میره با کسی که خواهر و مادرش میگه ازدواج میکنه اکثر مواقع همینه بابا اینجا خارج نیست حتما باید ضربه بخورید تا عقل بیاد سر جاش من همینجوری با پسر تا الان نرفتم از این به بعد نمیرم مگر از اول بیاد من به خانواده معرفی کنه و آشنا بشیم اینجوری بهتر

مدیونی داره بقران 😭💔

از همه لحاظ اختلاف دارن

مالی ، فرهنگی ، سن شناسنامه ای ، سن عقلی، شهرشونم ۱۲ ساعت فاصله داره

کلا ازدواجشون مشخصه تهش چیه، مامانم گفت من نمیام اگه خودت میتونی برو بگیر

یاد حرف نوجوانم افتادم که می گفت؛اجازه بده من هرکاری دلم خواست بکنم ،از مدت استفاده از گوشی و سبک پوشش و موسیقی

منم با توجه به نکاتی که بلد بودم گفتم ؛برخی کارها کاملا به انتخاب تو هست برخی باید والدین نظارت کنند مثل زمان از گوشی همراه ،بیرون رفتن با دوست ،محتوی اپلکیشن ها

اگر فرزند انتخاب اشتباهی داشته باشه حتما باید باهاش صحبت کنیم و مشکلات رو با گفت و گوی درست بازگوکنیم