2777
2789
عنوان

خونه ماشین

165 بازدید | 15 پست

بچه ها اینجا کسی هست که قراره ازدواج کنه ولی پول نداشته باشه تا خونه و ماشین بگیره ؟

یا کسی هست که قبلاً پول نداشته و الان خونه داره

شما چیکار کردین ؟

نظرسنجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲ سال

خب هنوز اول راهه،اره ماشین رو میشع خرید...خونه رو نمیدونم

سلااااام عرض شد👋🏻 کاربر جدید نیستم...کاربریم فقط جدیده،موندگار میشه🤗،، تو قلبم فقط خداااست...♥️. قشنگترین روزا هنوز نرسیدن🌱

تینجوری ازدواج نمیکنم ن خونه ن ماشین مگر اینکه حقوق آقا خیلی بالا باشه

ما تو رابطه لانگ دیستنسیم

قراره ۴ سال دیگه ازدواج کنیم

ولی همه چی هی داره گرون تر میشه

هیچی نداره

ما تو رابطه لانگ دیستنسیمقراره ۴ سال دیگه ازدواج کنیم ولی همه چی هی داره گرون تر میشه هیچی نداره

اگه تا چهار سال دیگه شرایطش تغییر میکنه ک خیلی خوبه ولی من باشم این شرایط سختمه خیلی گرونیه الان عشق زیادی میخاد و تلاش دوطرفه ک از صفر بسازید

ما هیچی نداشتیم یه پراید و یکم طلا و چندتیکه وسیله داشت

الان خونه خریدیم طلاهام وفروختم ماشینم فروختیم چندی مدل پایین گرفتیم با وام ازدواج و ی وام دیگه و خلاصه هزار و یک بدبختی خونه رو خریدیم البته قبل از گرون شدن خونه بود ...

شدنش میشه اما خب قید خیلی چیزارو باید بزنی مثلا ما عروسی نگرفتیم طلا دیگه ندارم ماشینمون داغونه 🤷♀️

چی بگم والا

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

دوس داشتین همو الان راضی هستین از این شرایط ؟

اره دوس داریم همو

راضی که نه حقمون خیلی بیشتر از ایناس ایشالله دراینده بهش میرسیم

ولی خداروشکر خدا بخاد چیزی بده ب کسی میده

اره دوس داریم همو راضی که نه حقمون خیلی بیشتر از ایناس ایشالله دراینده بهش میرسیم ولی خداروشکر خدا ب ...

ایشالا درست بشه

منم خیلی دوسش دارم ولی هیچی نداره

میگه فعلا نمیاد خواستگاریم میخواد بهترین زندگی و بسازه

ولی تو این وضعیت اصلا نمیشه :(💔

ایشالا درست بشه منم خیلی دوسش دارم ولی هیچی نداره میگه فعلا نمیاد خواستگاریم میخواد بهترین زندگی و ب ...

درست میشه اینجوری نمیمونه نگران نباش بلاخره ی روز نوبت مام میشه

باید خانوادش یه زمینی سرمایه ای داشته باشن حتما خرجش کنن ، خودش تنهایی نمیتونه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

باید خانوادش یه زمینی سرمایه ای داشته باشن حتما خرجش کنن ، خودش تنهایی نمیتونه

مامانش تازه داره وسایل خونه خودشو عوض میکنه با طلاش

بهش گفتم میگه تو دنبال طلای مامان منی

مامانش تازه داره وسایل خونه خودشو عوض میکنه با طلاش بهش گفتم میگه تو دنبال طلای مامان منی

😐😐😐

بگو بدون پشتیبانی و واسطه به هیچی نمیتونی برسی

رک باش

مگه الان حقوقا چقدره تنهایی به خونه ماشین برسه!

ما خودمون خونه خریدنی بابام بنده خدا ماشینشو فروخت ، ما هم فروختیم ، سکه اینا فروختیم ... یعنی بدون اینا ما به خونه نمیرسیدیم که... همیشه یه سرمایه و واسطه نیازه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰