2777
2789
عنوان

منافذ پوست

6 بازدید | 4 پست

بچه ها من دو ساله برای منافذم رتینول ملایم استفاده میکنم، چون پوستم حساسه رتینول قویتر نمیتونم استفاده کنم، شماها از چه محصولات دیگه نتیجه گرفتین؟

من هیچی نتیجه نداد بهم دیگه ناامیدشدم

اگرزن ستیز ونژادپرست هستی ، به خودت اجازه میدی به دختر مجرد بگی ترشیده و ازدواج رویک دستاورد میدونی و تحقیر انسانها برات یکسرگرمی محسوب میشه ، اگر رنگ پوست ، چهره ، قد ، زبان ، لهجه ، قومیت ، ثروت و یاهرویژگی انتسابی دیگری را دستمایه ی تمسخرو آزاردیگران میکنید ; اگراززخم زبان وکوچک کردن ادمهالذت میبریدلطفااز دایره ارتباط من فاصله بگیرید.نه درتاپیکهای من حضورداشته باشیدونه در پی نظرات من درتاپیک دیکران دنبال تعامل باشید . من کوچکترین علاقه ای به همصحبتی باصاحب چنین تفکری ندارم .دنیاو ارزشهای من جایی فراتراز تحقیردیگران تعریف شده اندو برای من انسانها بارنگپوست و نژاد وجنسیتشان تقلیل پیدا نمیکنند. احترام / شعور / انسانیت برای من قابل مذاکره نیست پس اگر نگاه و ادبیات شمابرپایه تحقیر ، نفرت و ازار دیگران است دردامنه فکری وجهان و بینش من جایی ندارین ؛ این نه بحث است نه یک مجادله فقط یک مرزگذاری روشن هست و من برای باورها و مرزهایم بسیار احترام قائلم .

من هیچی نتیجه نداد بهم دیگه ناامیدشدم

برای من خوب بود رتینول

یک ماهه هی وسوسه میشم دوزشو ببرم بالا میترسم

باید صبور باشی من عکس دو سال پیشمو کنار الانم میذارم تغییراتو متوجه میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من خوب بود رتینولیک ماهه هی وسوسه میشم دوزشو ببرم بالا میترسم باید صبور باشی من عکس دو سال پیشم ...

عه جدی ؟ باورت میشه امروز صبح دیگه کلافه شدم ضدافتاب زدم دون دون منافذمقشنگ معلوم بود

اره برار دستت درد نکنه بلکه منم جواب بگیرم

اگرزن ستیز ونژادپرست هستی ، به خودت اجازه میدی به دختر مجرد بگی ترشیده و ازدواج رویک دستاورد میدونی و تحقیر انسانها برات یکسرگرمی محسوب میشه ، اگر رنگ پوست ، چهره ، قد ، زبان ، لهجه ، قومیت ، ثروت و یاهرویژگی انتسابی دیگری را دستمایه ی تمسخرو آزاردیگران میکنید ; اگراززخم زبان وکوچک کردن ادمهالذت میبریدلطفااز دایره ارتباط من فاصله بگیرید.نه درتاپیکهای من حضورداشته باشیدونه در پی نظرات من درتاپیک دیکران دنبال تعامل باشید . من کوچکترین علاقه ای به همصحبتی باصاحب چنین تفکری ندارم .دنیاو ارزشهای من جایی فراتراز تحقیردیگران تعریف شده اندو برای من انسانها بارنگپوست و نژاد وجنسیتشان تقلیل پیدا نمیکنند. احترام / شعور / انسانیت برای من قابل مذاکره نیست پس اگر نگاه و ادبیات شمابرپایه تحقیر ، نفرت و ازار دیگران است دردامنه فکری وجهان و بینش من جایی ندارین ؛ این نه بحث است نه یک مجادله فقط یک مرزگذاری روشن هست و من برای باورها و مرزهایم بسیار احترام قائلم .