ببینید من خیلی ب همسرم میگم قربون صدقم برو و بهم توجه کن مادرم میگه اصلا اینکار نکن چون پررو میشه ولی من بحرفش گوش نمیدم و همسرمم بخاطر تفاوت سنیمون درکم نمیکنه وقتی دختر پسرارو میبینم حسرت میخورم ک پسرا چجور خانوماشونو بغل میکنن و قربون صدقشون میرن ولی من همیشه این حسرت بدلمه خب خانومای باسیاست و باتجربه کمکم کنید توروخدا بنظرتون نسبت بهش بی توجه شم بنظرتون حل میشه؟؟
ولی حالاخدایی من شوهرم خیلی دوسم داره به زبون نمیاره ولی بارهابه خاطرمن باخانوادش درگیرشده اجازه نمیده بهم بی احترامی کنن یه بار که باما درش بحثم شدبرداشت گفت اگه به پسرم بگم بین منوتویکی انتخاب کنه مطمئنم توروانتخاب میکنه پس چراخودموکوچیک کنم خیلی کیف کردم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بالاخره بعد از ۸ سال زندگی مشترک یه شناخت کلی دارم از مردا.به شوهرت محبت کن ولی آویزون نباش.بذار عاد ...
ببینید بمن همش میگه من درمورد تو شک دارم تردید دارم بهم میگه حتی زبانا حتی اگ از ته دلت نیس فداکاری کن مثلا بگو تو هرکار بخای میکنم و.....اخه این یعنی دوستم نداره یعنی ازم بدش میاد