2777
2789
عنوان

چرا فک میکنم فقط من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 138 پست

ولی  حالاخدایی  من  شوهرم  خیلی  دوسم  داره  به  زبون  نمیاره  ولی  بارهابه  خاطرمن  باخانوادش  درگیرشده  اجازه  نمیده  بهم  بی  احترامی  کنن  یه  بار که  باما درش  بحثم  شدبرداشت  گفت  اگه  به  پسرم  بگم  بین  منوتویکی  انتخاب  کنه  مطمئنم  توروانتخاب  میکنه  پس  چراخودموکوچیک  کنم  خیلی  کیف  کردم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همش فک میکنم دیر شده و دگ هیچ چیزی درست نمیشه

چون 

میخواید یک شبه تحول ایجاد کنید

ولی نمی دونید باید دقیقا از کجا شروع کنید 

هر مردی یه قلقی داره

قلق همسرتونو پیدا کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چرا مردایی اینجورین! نه یه پیامک محبت آمیزی نه یه بغلی نه یه بوسی هیچی به هیچی!!!

بقران دروغ نمیگم داداشم ب زن داداشم اس میدع خانومی من از خواب پاشده پاشه صبحانشو بخوره ک غروب میخام ببرمش بیرون واسش کلی خریدای خوب کنم 

قلق چیه منظورتونو نفهمیدم

نقطه ضعف و قوت

هر آدمی 

روی یه سری موضوعات حساسه

یه چیزهایی خوشحالش میکنه 

و یه چیزهایی عصبانیش میکنه

سعی کنید اینها رو بشناسید و رعایت کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بقران دروغ نمیگم داداشم ب زن داداشم اس میدع خانومی من از خواب پاشده پاشه صبحانشو بخوره ک غروب میخام ...

خوش به حال زنش!

شوهرمن اصن بلد نیست بهم محبت کنه.

ولی خب همردی یه خوبیایی هم داره.

اگه بخوایم زندگی دیگرانو با زندگی خودمون مقایسه کنیم فقط خودمونیم که عذاب میکشیم.

من زندگیمو با کسی مقایسه نمیکنم ولی....

بالاخره بعد از ۸ سال زندگی مشترک یه شناخت کلی دارم از مردا.به شوهرت محبت کن ولی آویزون نباش.بذار عاد ...

ببینید بمن همش میگه من درمورد تو شک دارم تردید دارم بهم میگه حتی زبانا حتی اگ از ته دلت نیس فداکاری کن مثلا بگو تو هرکار بخای میکنم و.....اخه این یعنی دوستم نداره یعنی ازم بدش میاد