2777
2789
عنوان

چرا فک میکنم فقط من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 138 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخداکمکم کنید تجربم کمه همش گندمیزنم

تفاوت سن تون 

طوری یه ک 

نگاه تون ب زندگی هم طبیعتا متفاوت میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شما محبت کنید ولی ب اندازه ولی توقع محبت کلامی رو خیلی نداشته باشید گرچه ب مرور مردها بهترم می ...

پس چرا برادرمن انقد قربون صدقه زنش میره همش ب زنش میگه نفس من و زندگی منو....

یکسالع من بیست سالمه و همسرم سی ویک

اختلاف سنتون خیلیه.آدم ۲۸ به بعد دیگه از شر و شور میوفته.تازه اول ازدواجتونم هست.باید روش کار کنی.من با درخواست کردن موافقم.مثلا خود من از اول رو شوهرم کار کردم.حتی گفتم خیلی ناراحت میشم اسممو خالی صدا بزنی.بعد دو سه سال درست شد.شما که خیلی بشتر باید انرژی بذاری صبوری کنی.سنتی ازدواج کردین؟

اختلاف سنتون خیلیه.آدم ۲۸ به بعد دیگه از شر و شور میوفته.تازه اول ازدواجتونم هست.باید روش کار کنی.من ...

بلع سنتی بود کاملا توروخداکمکم کنید من دوسدارم کاملا خودساخته شم چون حس میکنم همسرم اصلا درک نداره

دیشب هم بهم گف تو بدون من میمیری بخدا گف

دل بسته و با محبت باش

ولی وابسته نه!!!

ب خودت و شخصیتت ارزش و احترام بذار

خودتو دسته کم نگیر

سر خودتو با کارهای مفید گرم کن( کتاب خوندن، درس خوندن ، ورزش و ...)  

تمام زندگی رو در همسرتون  خلاصه نکنید 

مردها از خانم های بی اعتماد بنفس  خوششون نمیاد 

مستقل باشید  ولی نه از نوع یاغی!  از نوع با عزت نفس و قوی و محکم و با اراده ای ک

می تونه گلیمشو از اب بکشه بیرون

بعد می بینید ک

ایشون  دنبال شما میدون ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....