2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست
نی نی یار به خدا من بهشون تذکر هم دادم تاپیک ممنوعه ایجاد نکنن نمیشه این ۲۱ روز هم کم تر بشه به خدا ...

الان کاربری دارید دیگه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نی نی یار به خدا من بهشون تذکر هم دادم تاپیک ممنوعه ایجاد نکنن نمیشه این ۲۱ روز هم کم تر بشه به خدا ...

خونت از بقیه رنگین تره؟

اخی دلم سوخید 😅😅ما با دهنمون حرف میزنیم چطوری باهاش صدای مرغابی در میارین🦆🦆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونت از بقیه رنگین تره؟

آخه من بحث طولانی نکرده بودم که

pkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

آخه من بحث طولانی نکرده بودم که

حالاکه کاربری داری ننه من غریبم بازی در نیار هیچ فرقی با بقیه نداری هرچند که باز هم عدالت درموردت اجرا نشده

اخی دلم سوخید 😅😅ما با دهنمون حرف میزنیم چطوری باهاش صدای مرغابی در میارین🦆🦆

حالاکه کاربری داری ننه من غریبم بازی در نیار هیچ فرقی با بقیه نداری هرچند که باز هم عدالت درموردت اج ...

عزیزم شما اونجا نبودی خیلیا توهین کردن به همدیگه بحثشون بالا گرفت

من اولش تذکر دادم با بحث ممنوعه کاربرای دیگه رو هم از حضور در سایت محروم میکنید

بعدش ولی به خاطر یه جمله تعلیق شدم بیشتر از اون صحبت نکردم و به کسی توهین نکردم

اما باز شما بگو عدالت اجرا نشده

pkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد