pkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
pkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد
من بیشتر از ۶ ماه با اخطار مشکی تعلیق بودم دیگ صحبت کردم بازش کردن ۷ ماه خواننده بودم ففط
میگن تو قسمت ارتباط با ما میشه صحبت کرد اگه برم بگم درستش میکنن؟
میگن تو قسمت ارتباط با ما میشه صحبت کرد اگه برم بگم درستش میکنن؟
شمارو کوتاه تر از بقیه بستم هر کسی از صبح تو تاپیک های سیاسی شرکت کرده 60 یا 90 روز بستم
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
شماره تلفنم و بدم یا نام کاربریمو؟ برای اینکه مدت تعلیقیم کم بشه
شمارو کوتاه تر از بقیه بستم هر کسی از صبح تو تاپیک های سیاسی شرکت کرده 60 یا 90 روز بستم
نی نی یار به خدا من بهشون تذکر هم دادم تاپیک ممنوعه ایجاد نکنن نمیشه این ۲۱ روز هم کم تر بشه به خدا میدونمم توقع زیادیه ولی من این مدت میمیرم و زنده میشم😭😭
شماره تلفنم و بدم یا نام کاربریمو؟ برای اینکه مدت تعلیقیم کم بشه
من بستم کمتر نمیشه
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت