2777
2789
عنوان

ازدواج

114 بازدید | 19 پست

نمیدونم چرا ن سنتی موقعیت خوب میاد برام ن دوستی ها کسی بهم پیشنهاد دوستی نمیده اصلا با اینکه از همه لحاظ خوبم تقریبا به نظرتون باید چیکار کرد سنتی هم بدم میاد از طرفی نمیدونم چرا کسی سمتم نمیاد بریدم دیگ نزدیک ۳۰ سالمه دوست داشتم ب این سن برسم ازدواج کرده باشم اکثرا هم سن سالام متاهل آن بچه دارن تنهایی خیلی ب ادم فشار میاره شخصیتمم خیلی آروم نمیدونم مشکل از کجاست. سرکار دانشگاه یعنی چطوری بعد این همه سال یکی تایپم پیدا نشد 🥲

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نماز جعفر طیار بخون عالییییه

اصلا ربطی نداره الیته نماز هام میخونم دوسه بازی هم چله بقره و یستشیر گرفتم ولی فایده نداشت می بینی طرف لاک میزاره نماز نمی خونه سن کمم ازدواج میکنه

دلیلش واضحه وضع اقتصادی رو ببین کی جرات میکنه با این هزینه ها ازدواج کنه

وضع اقتصادی ب کنار چطور می بینی طرف از ی خانواده سطح پایین ازدواج میکنه تو اطرافیان مجرد زیاد نمی بینم

بیشتر توی اجتماع باش جایی م هستی تو خودت نباش سعی کن با آدما معاشرت کنی

ادم درون گرایی ام ولی کسی باهام صمیمی نمیشه اصلا ولی احترام می زارم ب همه سلام دارم

اصلا ربطی نداره الیته نماز هام میخونم دوسه بازی هم چله بقره و یستشیر گرفتم ولی فایده نداشت می بینی ط ...

نه اصلا به اون کاری ندارم کلا نماز حضرت جعفر طیار برای مخصوص ازدواجه

یعنی بخونی زیر یکماه خواستگار خوب میاد واست

اگه بتونی یه چله بخونی عالیع

همین دیگه باید سعی کنی بیشتر ارتباط بگیری جاهای مختلف بری با آدمای مختلف صحبت کنی

وقتی کسی باهام گرم نمی گیره چیکار کنم شخصیت مهربونی دارم ولی اطرافیان خودشون نمی گیرن بامن

نه اصلا به اون کاری ندارم کلا نماز حضرت جعفر طیار برای مخصوص ازدواجه یعنی بخونی زیر یکماه خواستگار خ ...

دیگ. امیدم ار دست دادم مهم نیست چون بازم میدونم فایده نداره ن چله ن نماز هیچی خدا فقط برای بنده های دیگ اش خوبی میخاد ن من خیلی ها حتی نماز یومیه نمی خونن ولی می بینی ازدواج کردن اونم چ ازدواجی اعتقادات اینا ربطی نداره میدونم تلاش هام دیگ فایده ای نداره

دیگ. امیدم ار دست دادم مهم نیست چون بازم میدونم فایده نداره ن چله ن نماز هیچی خدا فقط برای بنده های ...

من خودم با فقط یکبار خوندنش جواب گرفتم الان سه ساله ازدواج کردم

باورت نمیشه اما تو یه ماه 5 نفر خواستگاریم اومدن هممه خوب و عالی

و اخرش تو یه شرایط خیلی خوب تونستم انتخاب کنم

وقتی کسی باهام گرم نمی گیره چیکار کنم شخصیت مهربونی دارم ولی اطرافیان خودشون نمی گیرن بامن

خب عزیزم حتما ظاهرا یکم سردی اونا فکر میکنن دلت نمیخواد ارتباط بگیری شما برو سمتشون منتظر اونا نباش