anita_y مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 149 عنوان دبیر فیزیک 75 بازدید | 16 پست من بین قضاتی یحیوی گیر کردمبا جفتش اوکیمتو تاپیک قبلی به جواب نرسیدممیدونم تست زدن مهمهولی میخوام که تیپ تست زیاد حل کنه و روش تستی بگه و بشه باهاش درصد بالا 70 زد امروز | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بدبحت عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 2054 فقط شجاعی دلم ذوق کور شده اس، لباس سفید روغن ریخته اس، گوجه ی له شده اس، دلم شب امتحانه، غروب جمعه اس..
anita_y مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 149 فقط شجاعی نه این تست حل نمیکنه روش تستی هم نمیگهنتونستم باهاش اوکی شم
raha2r عضویت: 1405/05/03 تعداد پست: 1018 نه این تست حل نمیکنه روش تستی هم نمیگهنتونستم باهاش اوکی شم من چون خیلی بلند حرف میزنه رو مخمه🥲😂 که جهان رنج بزرگیست، نگارا تو بخند💗✨
بدبحت عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 2054 نه این تست حل نمیکنه روش تستی هم نمیگهنتونستم باهاش اوکی شم تست که حل میکنه ولی اره بیشتر رو مفاهیمه دلم ذوق کور شده اس، لباس سفید روغن ریخته اس، گوجه ی له شده اس، دلم شب امتحانه، غروب جمعه اس..
jk_wylde عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2882 نه این تست حل نمیکنه روش تستی هم نمیگهنتونستم باهاش اوکی شم شجاعی تست حل نمیکنه؟شوخی میکنی؟شجاعی تا سر تستاش پارت نکنه دست بردار نیست بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
09906401021 عضویت: 1405/04/21 تعداد پست: 200 آقای پوررضا خیلی دبیر خوبیه،سرچ کنی هم اسمشو میاره،نکته هم زیاد می گه
anita_y مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 149 شجاعی تست حل نمیکنه؟شوخی میکنی؟شجاعی تا سر تستاش پارت نکنه دست بردار نیست والا من چند جلسه دیدم فقط اخرش یکم حل میکنه
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2897 شجاعی تست حل نمیکنه؟شوخی میکنی؟شجاعی تا سر تستاش پارت نکنه دست بردار نیست شما باهاش کلاس داشتی یا داری؟ من تدریسشو ندیدم ولی خیلی تعریفشو شنیدم
jk_wylde عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2882 والا من چند جلسه دیدم فقط اخرش یکم حل میکنه خب عزیزم اول که منتظره تا جزوه به دست همه برسه دوم که اول باید درس بده که بشه تست حل کرد جزوش قشنگ شبیه یه کتاب تسته یازدهم که بودم بعضی جلسه ها دو ساعت و نیم تمام فقط مینشست تست حل میکرد بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
jk_wylde عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2882 شما باهاش کلاس داشتی یا داری؟ من تدریسشو ندیدم ولی خیلی تعریفشو شنیدم اره هم یازدهم باهاش کلاس داشتم امسال هم با خودش برداشتم دوباره بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
anita_y مدیر استارتر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 149 خب عزیزم اول که منتظره تا جزوه به دست همه برسه دوم که اول باید درس بده که بشه تست حل کرد جزوش قشنگ ش ... تو جزوه که برای همه پره تسته من صفر صفر نیستم که فقط مفهومی توضیح بدهمن یکیو میخوام تیپ های مختلف تست کار کنه اونم با روش تستی
jk_wylde عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2882 تو جزوه که برای همه پره تسته من صفر صفر نیستم که فقط مفهومی توضیح بدهمن یکیو میخوام تیپ های مختلف تس ... نمیدونم دیگه هرطور خودت صلاح میدونی بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 2897 اره هم یازدهم باهاش کلاس داشتم امسال هم با خودش برداشتم دوباره من تدریس ایرانی و یحیوی و قضاتی و براتی دیدم ولی ارتباط نگرفتمنمیدونم با چه دبیری پیش برم که بتونم بعدش تست بزنم