fffamiiiniii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 37 عنوان بی بی چک 155 بازدید | 16 پست من پنج روز عقب انداختم دیشب بی بی زدم منفی بود ممکن بعد چند روز مثبت بشه؟کسی تجربه ای دارع؟ 1405/06/02 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niniijoooon عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1188 آزمایش بده که مطمئن بشی خدایا شکرت بابت وجود دخترکم 🤲👨👩👧
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2655 اره عزیزم ممکنه منفیش کاذب باشه تا جایی که خبر دارم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
fffamiiiniii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 37 آزمایش بده که مطمئن بشی پس فردا نوبت دکتر دارم. ایا میتوته بفهمه با سونو که تخمک ازاد شده یانه
fffamiiiniii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 37 اره عزیزم ممکنه منفیش کاذب باشه تا جایی که خبر دارم بعد از چند روز دیگه قطعیه جوابشنگرانمممم
niniijoooon عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1188 پس فردا نوبت دکتر دارم. ایا میتوته بفهمه با سونو که تخمک ازاد شده یانه اگه باردار باشی اوایل بارداری فقط ساک بارداری دیده میشه خدایا شکرت بابت وجود دخترکم 🤲👨👩👧
fffamiiiniii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 37 اگه باردار باشی اوایل بارداری فقط ساک بارداری دیده میشه خب همونم خوبه کلا برم ببینم چیه ک پریود نشدم اخه من ورزش میکنم و دوماهم متفورمین خوردم و لتروزول یک ماهه داروهام تموم شده میترسم کیست باشه
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2655 بعد از چند روز دیگه قطعیه جوابشنگرانمممم اگه اشتباه نکنم دو هفته بعد اقدام ولی خب درکل بی بی چک خطا و جواب کاذب داره آزمایش بده یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
fffamiiiniii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 37 اگه اشتباه نکنم دو هفته بعد اقدام ولی خب درکل بی بی چک خطا و جواب کاذب داره آزمایش بده اقدام؟ تاخیر در پریود حساب میکنن
niniijoooon عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1188 خب همونم خوبه کلا برم ببینم چیه ک پریود نشدم اخه من ورزش میکنم و دوماهم متفورمین خوردم و لتروزول یک ... عقب انداختی اول باید آزمایش خون بدی بعد سونو بده برای ساک بارداری و بعدم کیسه زرده و جنین و قلبش خدایا شکرت بابت وجود دخترکم 🤲👨👩👧
fffamiiiniii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 37 عقب انداختی اول باید آزمایش خون بدی بعد سونو بده برای ساک بارداری و بعدم کیسه زرده و جنین و قلبش من خواهرامم بعد ده روز تاخیر مثبت شد ممکن ژنتیکی باشه و منم بعداز ده روز مثبت بشه
niniijoooon عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1188 من خواهرامم بعد ده روز تاخیر مثبت شد ممکن ژنتیکی باشه و منم بعداز ده روز مثبت بشه امکانش هست لقاح دیر تشکیل شده باشه و دیر نشون بده عزیزم خدایا شکرت بابت وجود دخترکم 🤲👨👩👧
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2655 اقدام؟ تاخیر در پریود حساب میکنن برای بی بی چک چون خیلی استفادش زیاده و خیلی هام قبل پریودی استفاده میکنن میگن دو هفته بعد اقدام دقیق تره بازم نمیدونم عزیزم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
fffamiiiniii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 37 امکانش هست لقاح دیر تشکیل شده باشه و دیر نشون بده عزیزم روز ۱۷ ام سیکلم دوروز لک دیدم و بعد قطع شد نمیدونید از چی ممکن باشهقبلشم اقدام داشتم
fffamiiiniii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 37 برای بی بی چک چون خیلی استفادش زیاده و خیلی هام قبل پریودی استفاده میکنن میگن دو هفته بعد اقدام دقیق ... من از روز دهم سیکلم اقدام داشتم نمیدونم اخه چموقع ممکن گرفته باشه. فقط روز۱۷ ام دورور لک دیدم