2777
2789
عنوان

دعاکنین😔

123 بازدید | 14 پست

سلام بابای دوس پسرم سپاهیه ک توی جنگ هم اسیب دیده والان حالش خوب نیس خواهش میکنم برای سلامتیش دعاکنین مردخیلی خوبیه😢😢😢😢😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

عجب!

باباش سپاهیه بعدچه جوری پسرش باتو دوسته؟

باباش نمیگه بهش که دوستی بادختراحرامه؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب! باباش سپاهیه بعدچه جوری پسرش باتو دوسته؟ باباش نمیگه بهش که دوستی بادختراحرامه؟

باباش هم میدونه یعنی کل خانوادش میدونن خانواده من هم میدونن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عجب! باباش سپاهیه بعدچه جوری پسرش باتو دوسته؟ باباش نمیگه بهش که دوستی بادختراحرامه؟

عجبا😂الان حرفت جدی بود یا تیکه انداختی

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕

تا زندگی‌کسی رونفهمیدین قضاوت بیجا نکنین ممکنه فقط یه لحظه دلش بشکنه وخدا از‌دل شکشتن ساده نمیگذره

باباش هم میدونه یعنی کل خانوادش میدونن خانواده من هم میدونن

میدونم ولی آخه اینا کلاً این قدر به مردم گیرمیدن بچه های خودشون که نباید آزادباشن

خدانگه دار

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
باباي دوست پسر منم سپاهيه

من اصلا تاپیکم درموردچیزی دیگس‌و این خانم چیز‌دیگ ای میگه

میدونم ولی آخه اینا کلاً این قدر به مردم گیرمیدن بچه های خودشون که نباید آزادباشن خدانگه دار

اتفاقاااااا بچه هاي خودشون از همه بدترن يعني اكثرشون ببخشيد استارتر منظوري به دوست پسر شما و خانوادش ندارم 

من خواهر و برادراي دوست پسرمو ميبينم يعني بدتر از خودشون خودشونن شديدن عقده ايييييي و به هر كاري دست ميزنن 

البته دوست پسرمم خيلي بد بود ادمش كردم

اتفاقاااااا بچه هاي خودشون از همه بدترن يعني اكثرشون ببخشيد استارتر منظوري به دوست پسر شما و خا ...

اما اینا اصلا عقده ای نیستن و اگ میشه دعاکن واسه سلامتیش خیلی مرد خوبیه البته بازنشسته سپاهه

اما اینا اصلا عقده ای نیستن و اگ میشه دعاکن واسه سلامتیش خیلی مرد خوبیه البته بازنشسته سپاهه

عزيزم منم كفتم منظورم به شما نيست

انشالله ك خوب بشه ادماي خوب حيف زود از دنيا برن