2777
2789
عنوان

قد پسر

119 بازدید | 8 پست

من پسرم و خیلی درباره قد پسر تاپیک زدم خودمم قدم ۱۷۰ هست . جالبه یه آقایی دیروز تاپیک زده بود ۱۷۶ هست خیلی ها گفته بودن نه کوتاهی و فلان . یکی گفته بودم من دخترم و قدم ۱۷۹ و پارتنرام همه ۱۹۰ به بالا بودن خب اونا فقط دراز بودن وگرنه اگه مرد بودن هر روز پارتنر یکی نبودن شما هم با یکیش به جایی رسیدی بودی بالاخره کاری ندارم ، . اول بگم که کاری به خودم ندارم دنبال ازدواجم نیستم تو زندگیم که برام مهم باشه دخترا چه فکری میکنن . ولی خواستم بگم دخترای ایرانی دیگه شورش و درآوردن واقعا اصلا فکر کنید به پسرا نمیخوان ازدواج کنن . خودمم به درک . ولی چرا اینقدر هیت میدین به همه چرا اینقدر بد اخلاقید بیشترتون با این لحن حرف زدنتون چی تو خودتون میبینید اصلا شما دراز پولدار خوشگل عالم بسه واقعا . بعضی ها واقعا لازم دارن روی خودشون کار کنن . همه چیز فقط زیبایی نیست یکم اخلاق و ادب هم بد نیست.

همونطور که آقایان برای رنگ پوست سایز بدن خانما و قسمتای مختلف بدن نظر میدن

خانما هم حق دارن برا قد نظر بدن

از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری آقایون درخواست دنبال کردن ندید واقعا بدبختید که به یه متاهل درخواست میدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونطور که آقایان برای رنگ پوست سایز بدن خانما و قسمتای مختلف بدن نظر میدن خانما هم حق دارن برا قد ن ...

این حرف تکراریه . کی میگه اینا رو واقعا اینستا؟ تیک تاک؟

سلیقه شونه🤷♀️ همونطور که پسرا یه دختر خوشگل و خوش هیکل رو به یه دختر معمولی ترجیح میدنشما هم برات م ...

نگفتم بده که سلیقشون باشه گفتم ادب و احترام هم بد نیست . آدما رو مسخره کردن خیلی قشنگه مثلا؟شاید من یه پزشک ۱۷۰ سانتی باشم شاید بقیه به خاطر قدم مسخره کنن پس منم حق دارم به خاطر موقعیت اجتماییم بقیه رو کلا حساب نکنم

نگفتم بده که سلیقشون باشه گفتم ادب و احترام هم بد نیست . آدما رو مسخره کردن خیلی قشنگه مثلا؟شاید من ...

اکثرا فقط علایقشون رو میگن مسخره نمیکنن ،آدم بی شخصیتی که بخواد به هرچیزی گیر بده و مسخره کنه همیشه و همه جا هست ،از دست ماهم کاری بر نمیاد