2777
2789
عنوان

چرا وقتی

186 بازدید | 10 پست

از غم گرونی حرف زده میشه میکشونیدش به سی است و میگید این ربطی به این سایت نداره .

درسته این سایت سایت بارداری بچه داری و خانوادگی هستش .

ولی وقتی ارزش درامدمون حتی ۳۰ وعده غذای درست حسابی هم نمیشه .

وقتی دلمون خانواده بچه میخواد ولی پول نداریم . وقتی همه ارزوهامون مرده ن .

پس بحث گر و نی بحث بی پولی بحث صبح تا شب کار کردن و ارزش درامدت فقط غذای بخور نمیر شدن حق یه لباس خریدن یه تراپی رفتن و اموزش و درمان هیچ خرج دیگه ای نداشتن ، حق بچه و خانواده داشتن رو نداشتن .

اینا به خدا که بحث س ی اسی نیست بحث بچه داریه ، بحث خانوادگیه ، بحث زندگیه .

به خدا ۹۹ درصد مشکلات بچه داری ، ۹۹ درصد مشکلات زناشویی از بی پولی و بی ارزش بودنه درامد و صبح تا شب کار کردن و جون ادم هاست

بنظرم حق مونه...هرچی هم سرمون بیاد حقمونه

از این همه حماقت مردم..ازین همه کینه بی دلیلمون نسبت به هم...مثل احمق ها همو مقصر میکنیم

شدیم دلقک دست دولت...همینم شد دولت و رسانه ب هدفش رسید..جا مقصر واقعی یقه اون بدبختیو میگیری ک چند ماهه تو نونش مونده

جامعه درست شه مردم درست نمیشن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی خیلی مسخره و طاقت فرسا شده واقعا دیگه انگیزه ای برای ادامه نیست ما که زندگی نمیکنیم فقط و فقط زنده ایم نفس میکشیم، نه میشه یه کلاس بری نه کمی به خودت برسی شاد باشی فقط همه به فکر تهیه موادغذایین اونم درحد بخور نمیر نه اینکه غذای خوب و گوشت و ماهی و ....، لبنیات و میوه و اجیل و خیلی چیزام که کلا از سفره های مردم حذف شده

بنظرم حق مونه...هرچی هم سرمون بیاد حقمونهاز این همه حماقت مردم..ازین همه کینه بی دلیلمون نسبت به هم. ...

ما کی یقه اونیو گرفتیم که تو نون شبش مونده .

وقتی کوچیکترین انتقادی میکنیم و حرفی میزنیم لالمون میکنن

این حرف شما مثل اینه تفنگ بگیریم رو سر یه نفر بهش گشنگی بدیم ، هر چی هم داد بزنه بیشتر دست و پاشو ببندیم بعد بگیم تقصیر خودته که من اسیرت کردم

من جمع بستم و توهینی هم نکردم و نظر شخصیمه.شما هم حق داری💘

متوجهم منم به شما بی احترامی نکردم 🌻

کلا منظورم کسایی هست که همیشه مردم ایران رو مقصر همه چیز میدونن