2777
2789
عنوان

کنکوریاااا

116 بازدید | 25 پست

کتابای موجج ازمون و فصل ازمون رو در طول سال بزنم یا توی ایام جمع بندی دی و اسفند ماه؟ در طول سال برم سراغ ازمونای ازمایشی یا این کتابا؟

من کنکورمو باختم و شرمنده چشمای مامان و بابام شدم دوباره شروع کردم و ایندفعه جدیم ولی میترسم میترسم از تهش.. اگه مایل بودید میشه دلی برای من دعا کنید که برای یبارم شده بجای شرمندگی جلوی همه لبخند روی لبای مامانم بیارم و به رویام برسم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی نوشتی

نمیدونم چرا رنگش اینجوری شد/: کتابای موج ازممون و فصل ازمون رو در طول سال کار کنم یا توی دوران جمع بندی دی و اسفند ماه و به نظرت بهتره کهه در طول سال از این کتابا استفاده کنم یا ازمونای ازمایشی؟

من کنکورمو باختم و شرمنده چشمای مامان و بابام شدم دوباره شروع کردم و ایندفعه جدیم ولی میترسم میترسم از تهش.. اگه مایل بودید میشه دلی برای من دعا کنید که برای یبارم شده بجای شرمندگی جلوی همه لبخند روی لبای مامانم بیارم و به رویام برسم؟

من فصل آزمون برای زیست میزدم. آزمون ازمونه و خوب بود الانم خودم نمیدونم برای جمعبندی بذارم یا الان ب ...

کنکورو خوب دادی؟

چجوری بعد کنکور تونستی زود شروع کنی ؟من نمیتونم سمت کتاب برم اصلا

چون درس نخوندم کل سال دوازدهم رو

چرا این رنگی نوشتی دیده نمیشه

نمیدونم چرا رنگش اینجوری شد/: کتابای موج ازممون و فصل ازمون رو در طول سال کار کنم یا توی دوران جمع بندی دی و اسفند ماه و به نظرت بهتره کهه در طول سال از این کتابا استفاده کنم یا ازمونای ازمایشی؟

خب خستگی امتحانا و کنکور چیکار کردی؟🥲

از لحاظ درس خوندن خسته نشدم چون سال دوازدهم ول کردم همه چیزو ولی خستگی ذهنی به شدتتتتت روح و روانم به خاکستر کشیده شد
ولی خب الانم هیچ انگیزه ای ندارم مجبورم یه کاری کنم ...
وگرنه همه رویاهام به اتیش کشیده میشن و امسال اولین و اخرین سالیه که میتونم پشت بمونم

نمیدونم چرا رنگش اینجوری شد/: کتابای موج ازممون و فصل ازمون رو در طول سال کار کنم یا توی دوران جمع ب ...

در طول سال سعی کن

قبل روز آزمون آزمایشی زوج تست های مربوط به آزمون اون هفته رو از موج آزمون ها کار کنی

و اینکه اسفند ماه باقی تست ها رو کار کن

البته اگه سطحت قویه

نه اگه سطحت ضعیفه بزار واسه اسفند ماه

از لحاظ درس خوندن خسته نشدم چون سال دوازدهم ول کردم همه چیزو ولی خستگی ذهنی به شدتتتتت روح و روانم ب ...

منم همینم دقیقا

ولی نمیتونم شروع کنم میترسم بازم شکست بخورم

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌

در طول سال سعی کنقبل روز آزمون آزمایشی زوج تست های مربوط به آزمون اون هفته رو از موج آزمون ها کار کن ...

نمیشه روز قبل از ازمون نباشه> اخه من دو روز قبل ازمونو خالی میزارم یه روزش برای مرور تست های علامتدار و نکته ها و خلاصه نویسیا و روز قبل ازمونم ازمونای ازمایشی سال قبل رو میزنم