2777
2789
عنوان

درد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست
منم کلی قرص خواب و ارامبخش دکتر بهم داده ولی فایده ای نداشت برام میخوام برم باشگاه گلم شماهم حتما به ...

شاغلم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
منم کلی قرص خواب و ارامبخش دکتر بهم داده ولی فایده ای نداشت برام میخوام برم باشگاه گلم شماهم حتما به ...

کار خوبی میکنی

مشاور میگفت باید تغییر کنی اگه همون آدم قبل باشی بازم خیانت خواهی دید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم

خب خداروشکر عزیزم ، شاغلم که هستی ، تصمیم درست روبگیر و مهم ترین چیز ارامش خودت باشه ،دلتم برای کسی جز،خودت نسوزه .داشتن بچه راه ادمو میبنده من به محض گفتن جدایی دخترم گریه میکردو همه جوره داشت افسردگی میگرفت ولی خب الانم باوجود موندم خودم داغونم

کار خوبی میکنیمشاور میگفت باید تغییر کنی اگه همون آدم قبل باشی بازم خیانت خواهی دید

تو تاپیکام هستش گلم

خودمم نمیدونم چرا اینجوری شدم . مدام به همسرم میگم قلا زن بدی بودم ولی حالا زن خوبی هستم . بهش میگم ازت ممنونم که منو زن خوب کردی .ولی ازدرون داغونم چون دارم به چیزهایی وانمود میکنم که نبودم واین بده

تو تاپیکام هستش گلم خودمم نمیدونم چرا اینجوری شدم . مدام به همسرم میگم قلا زن بدی بودم ولی حالا زن خ ...

میفهممت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فقط و فقط زمان

وای من تا ده روز مثل دیوانه ها بودم ،،،،،یعنی نصفه شب با استرس شدید و ناراحتی بلند میشدم تو جام مینشستم گریه میکردم،،،،

از اون موقع به بعد من آدم سابق نشدم!!!! و یه جورایی در برابر مشکلات زندگی خییییلی پوست کلفت شدم!!

ولی خب گذشت،،،، آدم یه جورایی دیگه بعد مدت ها سر میشه

یه نفر تو اینستا خوب حرفی زد،،، میگفت درد و ناراحتی خیانت از فوت پدرمادرت سخت تره!!

فقط و فقط زمان وای من تا ده روز مثل دیوانه ها بودم ،،،،،یعنی نصفه شب با استرس شدید و ناراحتی بلند می ...

کاملا درسته گلم . انشالله خداوند همیشه همراتون باشه الهی ،صبرو آرامش فراوان بهت بده . من بعد زندگیت طوری که خودت دلت میخوادباشه الهی