2777
2789
عنوان

درد خیانت

273 بازدید | 25 پست

درد خیانت رو چ جوری تحمل کردید ؟انگار یه چاقو مداوم میکنن داخل قلبت بعد میارن بیرون هر لحظه هر ثانیه ای که میگذره دردش عمیق تر میشه ،نفس عمیق میکشی که بتونی تحمل کنی درد اون زخم نمیزاره حتی نفس بکشی و این حال فعلی منه.

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
بستگی داره کی خیانت کرده باشه مثلا همسر بعد ده سال و کلی بالا و پایین خیانت کنه واقعا اذیت میشم ولی ...

من همسرم میگم نه دوست پسر

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم 🫂🫂🫂🫂خدا آن شا الله بهت صبر بده

برای حال روحیت صلوات فرستادم

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

عزیزم باتمام وجودم درکت میکنم . خداوند بهت صبرو آرامش فراوان بده الهی .

خیلی سخته خیلی ،یه روزهایی باید وانمود کردکه خوبیم روزبعد دوباره همه چیز یادمون میاد.

دنیابرای بعضیها خیلی سخت میگیره گلم

خودت رو مشغول کن حتما

خیلی بده درکت میکنم ولی اینو بدون هیچ کس ارزش این رو نداره که به خاطرش جسم و روح خودت رو اذیت کنی اگه میتونی ببخش و فراموش کن وگرنه خودتو اذیت نکن برو پشت سرت هم نکاه نکن

بله مشاور میگفت مثل اینه چاقو بکنن تو قلبت و تو با همون زندگی کنی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم باتمام وجودم درکت میکنم . خداوند بهت صبرو آرامش فراوان بده الهی .خیلی سخته خیلی ،یه روزهایی با ...

شبا با قرص خوابم میبرهه نمیتونم درست بخوابم انگار تو برزخم

خیلی بده درکت میکنم ولی اینو بدون هیچ کس ارزش این رو نداره که به خاطرش جسم و روح خودت رو اذیت کنی ...

خیلی برام سخته خیلی و خب باید برم دنبال کارای طلاقم

شبا با قرص خوابم میبرهه نمیتونم درست بخوابم انگار تو برزخم

منم کلی قرص خواب و ارامبخش دکتر بهم داده ولی فایده ای نداشت برام

میخوام برم باشگاه گلم

شماهم حتما به هنر یا تفریحی برای خودت ایجادکن

من اینقدر ساده و عاشق بودم ولی الان ازخودم بدم میاد خیلی بد شدم ،آرایش نمیکردم قبلا الان ولی ..... قبلا همسرم یه قرون بهم نمیداد منم هیچوقت یه ۵۰۰ تومان ازش برنداشتم ولی الان .....همه چیزم برعکس شده بخدا