2777
2789
عنوان

پدر شوهرم

132 بازدید | 14 پست

من با خانواده همسرم تو یه ساختمونم

هربار میخایم با همسرم دوتایی بریم بیرون پدرش اگر اتفاقی تو پارکینگ باشه میپرسه کجا میرین خیلی بدم میاد

دوست دارم یه بار جوابشو بدم

چی بگم بهش؟

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگراهل دخالت یانظردادن نیس فقط کنجکاویه یه جواب ساده بگو بیرون تمام توضیح نمیخواد

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

کسی که همسایه میشه حتی با خانواده خودش نباید انقدر حساس باشه زود اره ببره تیشه بیاره

من نهایتا نخوام جای اصلی رو بگم یه جواب دیگه میدم مثلا میگم بیرون چندتا کار دارم . ولی جاهایی که دونستنش ایراد نداره راحت میگم . چون راحت میگم اونا هم حساس نمیشن سریع رها میکنن . گاهی فقط یه حرف زدن ساده هست مثل خانواده خود ادم میپرسن کجا رفتی چی خوردی چکار کردی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منم همین مشکلو داشتم،البته باخواهرومادرشوهر.

بعد دیگه هرموقع میگن کجامیری؟

میگم چطور؟بیرون کاردارید براتون انجام بدم؟

دیگه نمی پرسن،یه وقتایی دوباره می پرسیدن، می گفتم تعارف نکنید کارتونو بگید اگه تومسیرباشه انجام میدم،تومسیرهم نباشه برگشتنی انجام میدم😅

دیگه نمی پرسن ازم

امان از شوهرا....

بخدا اگه داداشای من بودن همونجا جلوی زنشون بابامو با خاک یکسان میکردن

اما شوهر منم در مقابل خونوادش بی زبونه

اگه اینجور مواقع ،شوهر جواب بده جرأت نمیکنن سؤال پیچتون بکنن