2777
2789
عنوان

زندگییی یا مرگگگ....

210 بازدید | 22 پست

یه سوال؟؟؟🤔🤔🤔🤔

اگر شما باشین کدوم و انتخاب میکنید؟

یه زندگی راحت و خوب با مرگ سخت و بد(از هر نظر)

یا یه مرگ راحت و خوب با زندگی سخت و بد؟؟؟

جوابش جالبه

البته درست بودنش با خودتونه دوستان عزیز😁😁😁😁

تو مگو مارا بدان شه بار نیست                             با کریمان کار ها دشوار نیست                                                                                    مولانا                            

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سخته انتخابش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام زندگی  ، مرگ اول و اواخر هست ، اما چه خوبه روحیه جنگندگی داشته باشیم و بجنگیم برابر مشکلات،  

من واقعا جنگیدم 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

هيچ وقت كسي كه تو اين دنيا خوب زندگي نكرده 

تو اون دنيا جاي خوب نميبرنش

كسي كه تو اين دنيا به قضا و قدر الهي راضي بوده و تمام تلاششو كرده و به دنيا دل نبسته هم اين دنيا راضي و شاده هم اون دنيا 

ولي اگر منظورت لحظه مرگ هست فقط 

اون لحظه خيلي مهم نيست 

خيلي كوتاهه 

اولی واسه نرگ خداکریم وبزرگه😆

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

قطعا باید دو رو انتخاب کنیم اما چون خیلی راحت طلبیم و فقط امروزمون رو میبینیم گزینه یک انتخابمونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بنام خدا گزینه ۳ هیچکدام😊

نداریم دیگه زود باش بوگو😊😊😊

تو مگو مارا بدان شه بار نیست                             با کریمان کار ها دشوار نیست                                                                                    مولانا                            
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز