helenn20 مدیر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 8584 عنوان مستاجری | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 17 پست سلام دوستان مستاجر بگيد که رابطه تون با همسایه ها چطوره؟ اگر همسایه صدای تی وی شو ساعت ۲شب بالا بزنه شما چکار میکنید. گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه . 1397/03/28 | 02:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahnazzz عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2861 اگه شوهرتون بره ولی همسایه فرداش وقيحانه بیاد بالا گلایه کنه چرت و پرت بگه چی شوهرمم جوابشو مثل خودش میدهاتفاقا پیش اومده این جور موردامن اوایل زیاد دخالت میکردم ، ولی دیگه سپردم به شوهرم حوصله ندارم... نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5694 چند تا واحد هستين؟!اگه زيادين به مدير ساختمون بگواگه ٢ خانواده اين محترمانه بهشون بگواگه اتفاقي و مهموني و جام جهانيو اين حرفاست و هميشگي نيست چشم پوشي كنولي اگه هميشه مزاحمت دارن تذكر بده توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
رویا۶۴ عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 1075 بی خود کرده مرتیکه بی عقل ،من دوست دارم اون وقت شب فقط صدا تلویزیون خودمون تو محله بپیچه