2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸

بنظرم دیگه نمیشه، باید عمل شه

هزینش دولتیه و کمه ، ولی مراقبت داره

دوتاشون باهم عمل کنی خیلی سخت میشه ، یکیشو عمل کن ، سه ماه بعد یکی دیگه

اگه پرانتزی شدیده تا وقتی باردار نشدی عمل کن ، چون تو بارداری کمردرد میگیری

حتما برو پیش متخصص اول ببینه ببین چی میگه ، چون بعضی موارد پرانتز نیس چرخش زانوعه

سلام عزیزم...اگر اونقدر شدید نباشه با آتِل های طبی درمانی خوب میشه.

یه آتلی هست که میبندی شب تا صبح،توی اون زمان اصلاح میشه زانو ها....اما زمان بر هست.

مثلا نتیجه کاملل و بی نقص رو شاید سه سال دیگه،چهار سال دیگه ببینی ولی فرقش رو توی همون سال اول متوجه میشی.

بنظرم دیگه نمیشه، باید عمل شه هزینش دولتیه و کمه ، ولی مراقبت داره دوتاشون باهم عمل کنی خیلی سخت میش ...

مرسی💖

زیاد شدید نیس

درد داره عملش؟

جمهوری اسلامی ایران حرم ماست:)

واقعا دولتیه؟؟ پشمااام

خواهرم پاس پرانتزیه ، دوسال پیش رفت نشون داد ، گفتن اگه بیمارستان خصوصی عمل کنی هر پا با پلاتین ۲۰ تومن اگه بیمارستان دولتی عمل کنی هر پا ۴ تومن

واقعا دولتیه؟؟ پشمااام

عزیزمم من دیدم 23 سال هم با ورزش کاملا درست شده....فقط زمان میخواد 4 ماه کاملا خوب میشن، تو خونه هم میتونی ورزش کنی...میتونی نوبت بگیری بری دکتر بهت تمرین بده یا بری باشگاه یا از گوگل بگیری اصلا

عزیزمم من دیدم 23 سال هم با ورزش کاملا درست شده....فقط زمان میخواد 4 ماه کاملا خوب میشن، تو خونه هم ...

مرسی قشنگم

اما من شکر خدا پاهام خیلی خوبن

یکی از فامیلا عمل کرده بود

من فکر میکردم بالای ۲۰۰ملیون باشه

اخه عمل سختیه

مرسی قشنگماما من شکر خدا پاهام خیلی خوبنیکی از فامیلا عمل کرده بودمن فکر میکردم بالای ۲۰۰ملیون باشها ...

عزیزمم خداورشکر😊 ببخشید فکر کردم استارتری ریپ زدم اشتباه شد😅

خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون خانوم خوشگلههه