2777
2789

منم نخابیدم،

منتظر پسرم بودم بخابه چای بزارم اشپزخونه جمع کنم

دیدم شده ۶ و نیم اینم همچنان بیداره،دیگه گفتم تو خونه رو جمع کن منم اشپزخونه بعدش باهم چای بخوریم الان تموم شدم اومدم دیدم خونه رو تمیز کرده پله ها م طی کشیده🥺هنوزم درحال جمع کردنه😅

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه مگه

نهم این ماه میشه ۷

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

در طول روز نخاب تا آخر شب خابت شدید بگیره

تو طول روز انقدر دنبال دخترم تو خونه میچرخم شبا هم که میخوابه خونه رو مرتب میکنم دیگه تاظهر دوتایی میخوابیم ولی دیروز مریض شدم رفتم دکتر دارو داد اولش یه کم بی حال بودم ولی از وقتی دخترم خوابیدمثل جغد بیدارم

تو طول روز انقدر دنبال دخترم تو خونه میچرخم شبا هم که میخوابه خونه رو مرتب میکنم دیگه تاظهر دوتایی م ...

عزیزممممممم.اجی سعی کن ظهرا فقط یکی دو ساعت بخابی.شب باید بخابی تا آرامش داشته باشی

♥️فقط خداااااا ♥️

ای جانم خداحفظش کنه اون دیگه چرا انقدر دیر خوابید دختر من یکسالشه یه وقتایی خیلی دیر میخوابه

اخی ناناز😍منم یه دختر ۴ ساله دارم

نمیدونم خودمم امشب اصلا خابم نگرفت اونم انگار مثه من شده