2777
2789
عنوان

همه خانمها تشریف بیارن

420 بازدید | 35 پست

سلام ؛ دختر خانمی که مجردی تو هم بخون؛ خانمی که بچه داری یا هنوز بچه دار نشدی تو هم بخون.

#سقط عمد ممنوع

خانمهایی که خداوند مهربون بهتون لطف میکنه و یه بچه تو دلتون میزاره یه تیکه از وجودتون میشه شما حاضری دست و پات رو خدای نکرده با دست خودت بهش آسیب بزنی؛ چطوری دلتون میاد یه موجودی که شما باید مثل کوه پشتش باشید پاره ای از وجودتونه رو سقط کنید؛ شما یا باید به طور کامل و 100 درصد حتی شده با دو روش جلوگیری کنید یا اگه باردار شدید حق سقط کردن اون موجود ناز رو ندارید باور کنید پشیمون میشید؛ افسردگی میگیرید و حتما یه جای زندگی تاوان میدید.#سقط عمد ممنوع

ان شاالله که واسه هیچ خانمی پیش نیاد از این دو راهی که یه راهش بیراهست.

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم تو فقط دعا کن دندونم خوب شه 😭😭😭😭😭😭

عزیزم آب نمک ولرم درست کن بگیر دهانت  

یخ بزار تو نایلون و بزار تو پارچه بزار رو گونه ات 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

عزیزم این بچه هایی که دم چهار راهان. بچه گداها. بچه های بد سرپرست. بچه های پدر معتادشون کتکشون میزنه، ناپدریا بهشون تجاوز میکنن. میدوزدنشون. دخترایی که میفروششون. اینام با همین طرز تفکر به دنیا اومدن. 

بچه دار شدن پول، سواد، فرهنگ، خونه، اینده مطمن میخواد. 

عذر میخوام لنگ باز کردن هنر نیست.

این خرافاتو تموم کنید

خانوما ما امشب رابطه داشتیم بعد موقعی ک منی از من خارج شد یه خون خییییییییلی روشنم بعدش در حد دو سه قطره ازم اومد خیلی روشن رو دستمال فهمیده شد . بنظرتون از چیه؟ حامله ام لک لانه گزینیه ؟ دارم پریود میشم ؟ بخاطر س ک س ه؟

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

منم یه مادرم که بعد از پنج سال باردار شدم ؛ معنی انتظار رو خوب میفهمم؛ دردسرای بچه داری رو هم خداروشکر به صورت کامل دارن؛ ولی اگه همین الان هم باردار بشم حاظر به سقط نیستم؛یه چیزایی تو جامعه همه انجامش میدن ولی هیچ وقت عادی نمیشه و مطمئنا که 100 پشیمونی داره یه جا از زندگی

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
عزیزم آب نمک ولرم درست کن بگیر دهانت   یخ بزار تو نایلون و بزار تو پارچه بزار رو گونه ات

چشم حتما امتحان میکنم خیلی در داره 😭😭😭

مرسی بابت محبت و پاسخگوییت عزیز دلم 😍😍😍😍😍😍💚💚💚💚💚💚

عزیزم این بچه هایی که دم چهار راهان. بچه گداها. بچه های بد سرپرست. بچه های پدر معتادشون کتکشون میزنه ...

عزیزم من گفتم که باید کسی که نمیخواد و شرایطش رو نداره دو روش جلوگیری انجام بده. آمار سقط خیلی بالاس