2777
2789
عنوان

کاش مادر اشغالم جای پدرشوهرم میمرد

633 بازدید | 20 پست

حالم ازش بهم میخورههههههههههههههههههههههههههههههه

خدا متنفرم ازش متنفررررر

ب من میگه خبرمرگت عقدمیکردی

کی گورتو از خونه گم میکنی بری

من فقط ازش ۲۰۰ هزار پول خاستم ک زدش ب در سلیطه بازی

تا تونستم فحشش دادم وریدم ب هیکل جد و ابادش

زنیکه جند ه حالم ازش بهم میخوره

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی پدرم شده منو این من مقصرباشه کتکم زده ولی باز خیلی دوستش دارم منم تو محدودیت بزرگ شدم پول تو حیبی نداشتم ولی باز از پدرم متنفرنیستم شماهم متنفر نباش عزیزم دعای خوب بکن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بقران نی نی سایت امروز شیشه کشیده :/

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

هیچکس درکت نمیکنه مادر بد داشتن آدم ونابود میکنه

تاپیکتو قفل کن به نظرم تا کسایی که درکی از حالت ندارن حالتو بدتر نکنن

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

لابدمادرش خیلی خوبهمادر من انقد بلا سرم آورده که تو دلت نمیاد با غریبه اینجوری کنی مادر نیس که یزیده

من نمیگم مادرش خوب بوده که میگم نباید انقدر راحت حرف هرزه بزنه یعنی چی اینجور صحبت کردن