2777
2789
عنوان

بدووو بیاا 😭

25 بازدید | 3 پست

یه ویدیو دیدم تو اینستا منو یجورایی به فکر فرو برد میگفت: اون اتفاق خیلییی بدی که واست افتاد شاید از نظر تو خیلی بد بوده شاید ده سال بعد تورو ببره به جایی که فکرشو نمیکنی شاید تورو به جایی برسونه که اگه این اتفاق نمیاد هیچ وقت سراغش نمیرفتی

الان که فکر میکنم من همیشه دعا میکردم برا دو چیز یکی همسر خوب یکی درس همیشه هم اوضاع بد تر میشد همیشه میخواستم درس بخونم اما نمیتونستم خودمو بند کنم یا شرایط جور نمیشد بعد ها یه اتفاق بدی واسم افتاد حالا واقعن بد یا از نظر من بد نمیدونم ولی باعث شد من ۹مااااه تحت فشار و خودکشی خلاصه قید همه علایقمو زده بودم خانواده امیدشون کامل از دست دادن در اخر تصمیم گرفتم با درس خوندن واسه خودم کسی بشم قبلا میگفتم فقط ازدواج کنم الان میگم نههه اول درس بعد کیسای خوب بیشتری سر راهم قرار میگیرن

بنظرم اگر یک روز موفق شدم همه رو مدیون این اتفاق بد هستم خیلی گرون تموم شد ولی ارزششو داشت

ی خلاصه بگید خیلی زیاده

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خلاصه بگید خیلی زیاده

یه ویدیو دیدم تو اینستا منو یجورایی به فکر فرو برد میگفت: اون اتفاق خیلییی بدی که واست افتاد شاید از نظر تو خیلی بد بوده شاید ده سال بعد تورو ببره به جایی که فکرشو نمیکنی شاید تورو به جایی برسونه که اگه این اتفاق نمیاد هیچ وقت سراغش نمیرفتی

یه ویدیو دیدم تو اینستا منو یجورایی به فکر فرو برد میگفت: اون اتفاق خیلییی بدی که واست افتاد شاید از ...

درست میگه . برام اتفاق افتاده

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .