2777
2789
عنوان

کسی زده

52 بازدید | 12 پست

تزریق چربی کردم ولی بعدش ب این فک کردم ک واقعا پوست آدم آسیب میبینه فک کن ی بادکنکو باد کنی وقتی بادش کم شه یا خالی شه چروک میشه پوستم همینه بعدش پشیمون شدم

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زدم و اصلا همچین اتفاقی نمیفته عزیزم

چطور بلخره خب هی حجمش کم میشه فک کن نزنی پوستت چروک میشه دیگه

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

این چه تایتلی هست انتخاب کردی آخه دختر خوب 🤣🤣

اها تاره فهمیدم چی گفتی ذهنت منحرفه خب

براچی باید چروک بشه بادش ک نمیکنن ..چربی از بافت بدن خوته ...بعد تزریق میره زیر پوستت اتفاقا تاثیر جوان سازی داره چون سلولهای چربی جون میده به پوستت من الان ۵سال گذشته از تزریق و واقعا راضی ام

براچی باید چروک بشه بادش ک نمیکنن ..چربی از بافت بدن خوته ...بعد تزریق میره زیر پوستت اتفاقا تاثیر ج ...

اره منم راضی ام از خوده کار ولی فکر میکنم چروک میشه چون وقتی زیر چشمم خالی میشه چروکا میزنه بیرون

براچی باید چروک بشه بادش ک نمیکنن ..چربی از بافت بدن خوته ...بعد تزریق میره زیر پوستت اتفاقا تاثیر ج ...

یعنی حتی چروکای تاره میفته

نه عزیزم اصلا اینجوری نمیشه ...دور چشم فقط زود تر خالی میشه بخاطر اینکه خود چربی نمیزنن دور چشم پلاسمای چربی جدا میکنم یه حالت ژله ای داره میزنن زیر چشم اون دوامش چون کمتره وقتی میره دوباره دور چشم ب حالت اول برمیگرده

نه عزیزم اصلا اینجوری نمیشه ...دور چشم فقط زود تر خالی میشه بخاطر اینکه خود چربی نمیزنن دور چشم پلاس ...

حرفت درست ولی آدم ی موقع مثلا نمیخواد دیگه بزنه خب پوستت وقتی تزریق کردن کش اومده ولی اگه نخواب دیگه بزنی چروک میفته