2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بوی چی میده؟

بوی گل فقط زیاد نباید بزنی چون تند میشه یبار بکشی بوش ملایمه ولی من مای رو بیشتر دوست داشتم رنگ بنفش وصورتی وآبیشو داشتم

نارنجی چه بویی داره؟

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

بوی گل فقط زیاد نباید بزنی چون تند میشه یبار بکشی بوش ملایمه ولی من مای رو بیشتر دوست داشتم رنگ بنفش ...

من چندتا مام امتحان کردم از کامان و آمبرلا و شون بگیر تا همین رکسونا

و رکسونا از همشون بهتر بوده

نارنجیشم بوش خوب و ملایمه، بوی تمیزی میده

من چندتا مام امتحان کردم از کامان و آمبرلا و شون بگیر تا همین رکسوناو رکسونا از همشون بهتر بودهنارنج ...

آها پس دفعه بعد نارنجی میگیرم

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

منم صورتی میخرم احتمالاطوسی مردونشو شنیدم تاثیر زیادی داره ولی نمیدونم بگیرم یا نه

مردونه ها احتمالا تند و تلخ باشن

یکی میگفت ملایمه نمیدونم

شوهرم چند تا داشت حالت چسبی بودن و تند

مرسی از راهنماییت خوشگلمخوب شد بهم گفتی چون با بوی تند سردرد و تهوع بهم دست میدههمون صورتیو میخرم

خواهش گلم💋