2777
2789
عنوان

جداشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخاد بمیرم بعدش دخترم چی میشه دلم میخاد جدابشم بچم چی میشه کل جونم درد میکنه اجی خیلیییی درد دا ...

درک میکنم

من دلم برا خودم میسوخت

حالا من بچه نداشتم

الان تو بچه داری واقعا سخته اصلا حالتو درک میکنم قربونت بشم

خیلی سخته

اگه ببین خیانت دیگه نمیکنه توبه کنه بخاطر بچت بگذر

یه مدت باز طاقت بیار

دیدی نشد طلاق بگیر

اگه هم شاغلی طلاق بگیر زود

اگه نیستی راحت نیستی توام انسانی حق داری زندگی کنی

بده بچه رو بهش بزار بفهمه قدرت و بدونه قهر کن بیا خونه پدرت یا طلاق بگیر اگه بچه نمیگذری که معلومه پدر نمیشه از اون بیار خودت بزرگ کن کار کن مهریه بگیر با اون زندگی کن

من دوران عقد طلاق گرفتم آدم خیلی بدی خوبه که بچه دار نشدم ازش چن تو عقد خیانت کرد دخالت خونواده بود

من قصد آسیب زدن به خودم داشتم افسرده شده بودم تازگیا خوب شدم از بس اذیت کردن طلاق هم سخت بود گرفتم

میدونم سخته ولی چاره ای نیست 💔خداکمکت میکنه فقط سرتو بند کن تا کمتر به این موضوع فکر کنی

من بجز اون و دخترم هیچکی رو نداشتم و ندارم دردم از اینه ی مرده متحرکم دیگ

درک میکنممن دلم برا خودم میسوختحالا من بچه نداشتمالان تو بچه داری واقعا سخته اصلا حالتو درک میکنم قر ...

پدرم خیلی داغون تر از شوهرمه عصبی و پرخاشگر قرص میخوره مامانممک هیچ دلم برا خودم میسوزه منم از اینکه پناهم شوهرم بود اینم ولم کرد

تاکی تحمل کنم

عزیزم من مشکل مالی ندارم دارم میگم طلاق نگیرفرض کن ادم غریبه زندگی میکنی فقط خودت وبچه ت سرت گرم کن ولش کن خیانتاش من نتونستم تحمل کنم بچه هام اواره شدن بدترشدبروتراپی مشاور

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

حالا خیانتش درچه حد بوده چت بوده یا درحد رابطه و ...

رابطه رو نمیدونم فقط دیدم همشون مجازی بودن شماره هاشونم داشته ب یه خانوم پیام داده بود که پول رو تومکان میده و فلان خونه از شوهرمو شب تاصب . تو برنامه دیوارم به یکی پیام داده بود خونه ساعتی بگیره یا مدت شبا میرفت سرکار روزانه میرفت چون برق نبود نمیدونم چحور بفهمونم به خودم واقعا سرکار بوده همشو جای نرفته اجی فقط دستام کارمیکنن کل بدنم. بی حسه