2777
2789
عنوان

شوهرم فیلمای

128 بازدید | 14 پست

فیلمای مستهجن میبینه

دوره عقدیم ،يه بار تو گوشیش نگاه کردم پول داده بود و خریده بود

بهش گفتم اگه بفهمی من با بدن یه مرد به غیر تو تحریک شدم چکار میکنی؟؟ میگه انتظار داری چکار کنم!!میکشمت

گفتم پس حق نداشتی فیلم ببینی!!!

از مجردیشم یه سری س. ک. س چت دیدم

قول داده دیگه نگاه نکنه، میگه اعتیاد دارم دست خودم نیست

چکارش کنم ،اعصابمو میریزه به هم

مثل اینه معتاد قول بده نکشه بعد ک بدن و مغز نیاز پیدا کرد گور پدر قول

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمی کافور نیاز دارد

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!

زیاد حساسش نکن هی گیر بدی بدتره

آروم آروم کمکش کن کنار بزاره

خودت توی نقشای مختلف برو باهاش مشکلی که من یه جا خونده بودم خانومهمبگفت یا میرم تو نقش دکتر یا دوست دختر میگفت این فانتزیا شوهرمو راضی کرد دست خودشوت نیس

کتاب راز کنترل شهوت به صورت کاملا رایگان در نت وجود داره

یه سرچ کنین در گوگل میاره

این کتاب رو یک میلیون نفر خوندن و جواب گرفتن

نویسنده این کتاب یه زمانی اوضاعش خیلی داغون تر بود اما الان خودش داره دست خیلیا میگیره

این کتاب توی زمینه ترک شهوت مرجع هس

نزدیک به ده ساله که جواب داده و برای ترک گناهان جنسی واقعا موثر و کامله

حالا هر روش یا چیزی رو امتحان کنین ولی بازم چیزی به کاملی این پیدا نمی کنین

فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍