2777
2789
عنوان

ریزش مو

124 بازدید | 12 پست

راهی هست واقعا برای خودتون جواب داده باشه؟

رفتم دکتر کلی آزمایش اینا گرفت تیروئید کم کار دارم و کم خونی برای جفتش قرص میخورم ولی هیچ تاثیری نداره چند ساله درگیر این ریزش موی لعنتیم موهام دیگه هیچی ازشون نمونده ولی هنوزم خیلی شدید میریزن😭

منم چندینننن ساله ریزش مو دارم و موهام کم شده خیلی چیزارو امتحان کردم تنها چیزی که یکم جواب داده ماساژ سر ، درمارولر، قرص زینک و ب کمپلکس و آهن همین

کلا تجربه ی زیستی جالبی نبود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چندینننن ساله ریزش مو دارم و موهام کم شده خیلی چیزارو امتحان کردم تنها چیزی که یکم جواب داده ماس ...

زینک میخورم چند وقتی میخوردم تأثیر داشت ولی الان باز خیلی شدید شده تا یکم مو برام در میاد دوباره شروع میشه و همشون میریزن

درمارولو رو وقتی میزنی به کف سرت درد نمیکنه؟

فقط همین یدونه ب کمپلکس رو امتحان نکردم

روغن تراپی چند بار چندتا روغن مختلف گرفتم زدم به سرم بدتر شد

سلام چند سالتونه؟

ریزش مو معلول غلبه صفرای خونه.

علائم زیر رو دارید؟

تکرر ادرار، گرگرفتگی بدن، عصبانیت، وسواس فکر، کاهش اشتها،کم خونی،احتمالا میگرن،دیر خوابیدن در شب

ان شاءالله درمان تمام مریض ها

زینک میخورم چند وقتی میخوردم تأثیر داشت ولی الان باز خیلی شدید شده تا یکم مو برام در میاد دوباره شرو ...

شما از همون تیرویید و کم خونیه ریزشت ،منم کم خونی و مشکل هورمونی دارم منم روغن که میزنم به ریشه مو انگار بیشتر میریزه ساقه موهامم جنسش بد شده فقط روغن نارگیل میزنم به ساقه ش هرروز

ببین طبق تحقیقاتم😂برای ما یا ماینوکسیدیل جوابه فقط یا درمارولر

درمارولر میزنم درد نداره ولی چون سوزنه باید همیشه قبل و بعد استفاده با الکل خوب ضدعفونی بشه بعد اینم با سرمی چیزی استفاده بشه یا ماینوکسیدیل تاثیرش بیشتره ولی من فعلا چیزی نمیزنم خودش بتنهایی هم تاثیرگذاره چون مث ماینو گردش خون در ریشه موها رو بالا میبره ماساژ سر هم همین تأثیر رو داره ولی کمتر🌸☘️

من تو روبیکا با یه خانم درمانگر آشنا شدم یه پکیج برا ارسال کردن شامل تونیک ۱۸ گیاه ، شامپوی مخصوص و تونیک دوقلو هیربال که برای استفاده دو ماه هست
اول ریزش و قطع میکنه بعد باعث رویش مجدد مو هم میشه الان خداروشکر خیلی راضیم خیلی وقتا سردی بدن هم میتونه باعث ریزش مو بشه

این آیدی روبیکاشون Shafae_sabz2
خانخم زهرانجیبی خودشون راهنماییت میکنن 09388284783
اینم آیدی اینستاشون

سلام چند سالتونه؟ریزش مو معلول غلبه صفرای خونه.علائم زیر رو دارید؟تکرر ادرار، گرگرفتگی بدن، عصبانیت، ...

سلام 17 دیگه دارم 18 میشم راستش من کلا کم اشتهام ولی این اواخر اشتهام خوبه

تکرر ادرار چند وقت یک بار شبا چند بار مثلا میرم یهو از خواب بیدار میشم

سر درد زیاد میگیرم ولی از بچگی این مشکل رو دارم

کم خونیم از بچگی داشتم

بقیه چیزا رو ندارم

شما از همون تیرویید و کم خونیه ریزشت ،منم کم خونی و مشکل هورمونی دارم منم روغن که میزنم به ریشه مو ا ...

از ماینوکسیدیل راستش میترسم آخه همه میگن وقتی ولش کنی هرچی مو در اومده دوباره میریزه

بعد شما درمارولر به کل سرت میکشی؟

چند وقته استفادش میکنی؟

از ماینوکسیدیل راستش میترسم آخه همه میگن وقتی ولش کنی هرچی مو در اومده دوباره میریزه بعد شما درمارول ...

بیشتر برای جلوی سرم که کم پشته استفاده میکنم حدود یک سال و نیمه سریع جواب نمیده