2777
2789
عنوان

شیو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 66 پست
شما لیزر بیکینی انجام دادی؟ من دوستم انجام داد نتیجه نگرفت

عزیزم بستگی به دستگاه و اپراتور و موهای بدنت داره

اولا که موهای بور و کرکی اصلا جواب نمیدن که بدترم میشن

دوما اگه اپراتور دقیق نزنه یا دستگاه فیک باشه بازم فایده نداره

من از دستگاه سایناشور و تیتانیوم راضی بودم

سوما باید جلساتو مرتب بری و بینشون هی شیو نکنی یا فاصله نندازی

چهارما یه قسمت هایی مثل بیکینی خیلی دیرتر جواب میده و تقریبا میتونم بگم نمیرسه روزی که اصلا مو درنیاره

اینا تجربه های خودم بود😁

کجات سیاه میشه منظورت بیکینیه؟اگ زیر بغله اپیلاسیون کن درد داره ولی میرزه من الانا ک حوصله ندارم شیو ...

ممنون عزیزم.البته دوستمون خوب گفتن باید ژیلت مارک خوب استفاده کنی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای خوشبحالت. خارش و جوش نمیرنی؟من جوش میزنم. الانم دستامو انقد خاروندم خون میاد

اصلا

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اسپری بی حسی نمیشه زد؟من خیلی تحمل دردم بالا نیست

چرا

زایلاپی هم میشه

اونجوری نیس ک نشه تحمل کنی

من ب قدری پوستم نازکه ک اپیلاسیون کارم همیشه میگه همچین پوستی ب عمرم ندیدم 😂 دقیقا مث پوست نوزاد ، پوستم نازک و حساسه. با این وجود تحمل میکنم

چن بار بری عادت میکنی

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.