2777
2789
عنوان

شیو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 77 پست
پس چرا من سالهاست ژیلت استفاده میکنم تیره نکرده؟ ژیلت هم زیاد استفاده میکنم اصلا اجازه نمیدم مو جوون ...

تا حدی کابری شما رو اینجا میشناسم

الان برام تعجب داشت که تا الان لیزر نرفتید😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حدی کابری شما رو اینجا میشناسمالان برام تعجب داشت که تا الان لیزر نرفتید😄

زیربغل و دستام رو لیزر کردم

پاها و بیکینی رو شیو میکنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
درد نداره؟

ببین جلسات اولش چرا واقعا درد داره

ولی خب دردش در حد ثانیه س

ینی همون لحظه ک پد رو یهویی میکشه، انگار یه سیلی بخوره رو پوستت... در اینحد و سریع آروم میشه

خیلی مهمه ک جایی بری ک طرف حرفه ای باشه

وقتی سرعتی کار کنه، پوستت بی حس میشه دقیقا مث اصلاح صورت ک سرعتی باشه خیلی حس نمیکنی

بعد از چن ماه، ب شرطی ک دیگه کلا ژیلت استفاده نکنی دردش خیلی کمتر میشه

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

زیربغل و دستام رو لیزر کردمپاها و بیکینی رو شیو میکنم

پیش خودم فکر کردم شاید شما هم از اون دسته آدم هایی هستید که میگید لیزر ضرر داره و ...

برای همین برام تعجب داشت

وگرنه قصد فضولی نداشتم

پیش خودم فکر کردم شاید شما هم از اون دسته آدم هایی هستید که میگید لیزر ضرر داره و ...برای همین برام ...

عزیزم موی زائد با رویشش سموم بدن رو دفع میکنه خدا قربونش برم الکی چیزی رو خلق نمیکنه

پیش خودم فکر کردم شاید شما هم از اون دسته آدم هایی هستید که میگید لیزر ضرر داره و ...برای همین برام ...

شما لیزر بیکینی انجام دادی؟

من دوستم انجام داد نتیجه نگرفت

امید بذر هویت ماست 💚🌱
ببین جلسات اولش چرا واقعا درد دارهولی خب دردش در حد ثانیه سینی همون لحظه ک پد رو یهویی میکشه، انگار ...

اسپری بی حسی نمیشه زد؟

من خیلی تحمل دردم بالا نیست

امید بذر هویت ماست 💚🌱
پس چرا من سالهاست ژیلت استفاده میکنم تیره نکرده؟ ژیلت هم زیاد استفاده میکنم اصلا اجازه نمیدم مو جوون ...

وای خوشبحالت. خارش و جوش نمیرنی؟

من جوش میزنم. الانم دستامو انقد خاروندم خون میاد

⛔️حیوان نر! اگه پدرتو نمیشناسی درخواست بده⛔️

کجات سیاه میشه منظورت بیکینیه؟

اگ زیر بغله اپیلاسیون کن درد داره ولی میرزه من الانا ک حوصله ندارم شیو میکنم چاره ای نیس

بیکینی هم اگ نمیخوای بزنی خب کوتاه کن مثلا از موزن استفاده کن همونایی ک مال ریشه با شماره کمش بزن

دوستان برای بیکنی غیر لیزر کار دیگه میشه انجام داد ؟

اپلاسیونم که آدم تنها نمیتونه

موبر واقعا کم میکنه؟

لیزر این مراکز شرعی که آموزش میدن خودت تنها انجام بدی چی؟ اونم فکر کنم تنها خیلی سخته تحمل دردش

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین