2777
2789

اونجا در واقع نزدیکترین انبار دیجی کالا به خونه شماست و میری اونجا بسته ات رو تحویل میگیری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونجا در واقع نزدیکترین انبار دیجی کالا به خونه شماست و میری اونجا بسته ات رو تحویل میگیری

عه آخه زده داخل خیابونون خونه خودمون یعنی الان اینو بزنم میرم تحویل میگیرن خودم؟

یه کافی نتی جایی نزدیک خونته سفارشتو میبرن میدن به اون بعد میری کد تحویل میگی بستتو تحویل میگیریهزین ...

بعد باید هزینه ای به اون کافینت بدم یانه بعد اینکه کافی نت نمیاندازه دور اونو؟

واسه اینکه هزینه پست کمتر بشه استفاده میشه

نزدیک ترین گنجدار به خونه رو انتخاب کن تحویل اون میدن میری میگیری

جای اینکه بیارن در خونه برات

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بعد باید هزینه ای به اون کافینت بدم یانه بعد اینکه کافی نت نمیاندازه دور اونو؟

نه هزینه نمیدی

یه ساعتی معین میکنن از قبل بهت میگن باید تو اون زمان بری بگیری وگرنه سفارش رو برگشت میزنن

{ خانم هستم }
عه آخه زده داخل خیابونون خونه خودمون یعنی الان اینو بزنم میرم تحویل میگیرن خودم؟

دیگه از شانس شما انبارش بهتون خیلی نزدیکه، بله باید خودت بری تحویل بگیری، اینطوری هزینه ارسال هم برات کمتر میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه هزینه نمیدییه ساعتی معین میکنن از قبل بهت میگن باید تو اون زمان بری بگیری وگرنه سفارش رو برگشت می ...

نه هزینه به کافینت نمیدی کافینت هم دسترسی به بسته ات نداره

توی یه کمد که کد برات میاد کد رو میزنی درش باز میشه بسته رو بر میداری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه هزینه به کافینت نمیدی کافینت هم دسترسی به بسته ات نداره توی یه کمد که کد برات میاد کد رو میزنی در ...

نه عزیزم اون گنجه است که خودت بسته رو برمیداری

گنجدار یه ادمه میری ازش میگیری

{ خانم هستم }
دیگه از شانس شما انبارش بهتون خیلی نزدیکه، بله باید خودت بری تحویل بگیری، اینطوری هزینه ارسال هم برا ...

الان متوجه شدم کجاست از شانس بدم یه خانمی ک باهاش خوب نیستم اونجا کار میکنه نمیتونم بزنم😭