2777
2789
عنوان

عروسااااا

386 بازدید | 52 پست

کیا روز عروسیشون پریود بودن؟؟؟چیکار کردید؟؟منحرف نباشیدا منظورم اینه اذیت نشدید؟؟؟؟از صبح رو پا بودید

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من تا سر کوچه هم میخوام برم اول تقویم رو نگاه میکنم که یه موقع موقع پریودم نباشه ..چطوری ادم میتونه روز عروسیش با بی فکری خراب کنه اخه ..

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم  نه یادت میره البته اگه خونریزیت شدید نباشه

روز چندمت بود ؟؟؟درد نداشتی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من تا سر کوچه هم میخوام برم اول تقویم رو نگاه میکنم که یه موقع موقع پریودم نباشه ..چطوری ادم میتونه ...

پس چیکار کنیم برای من تو پریودم میفته

من پریود بودم خیلیم خوشحال بودم که نماز ندارم، والا باید با اون لباس نماز می خوندم و‌تا شب وضو‌نگه می داشتم

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
قرص بخور عزیزم ... خودت رو اذیت نکن 

بنظرت این ماهو قرص بخورم که ماه دیگه هم عقب بیفته یا همون نزدیک عروسیم بخورم بهتره؟؟؟