2777
2789
عنوان

عروسااااا

386 بازدید | 52 پست

کیا روز عروسیشون پریود بودن؟؟؟چیکار کردید؟؟منحرف نباشیدا منظورم اینه اذیت نشدید؟؟؟؟از صبح رو پا بودید

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من تا سر کوچه هم میخوام برم اول تقویم رو نگاه میکنم که یه موقع موقع پریودم نباشه ..چطوری ادم میتونه روز عروسیش با بی فکری خراب کنه اخه ..

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم  نه یادت میره البته اگه خونریزیت شدید نباشه

روز چندمت بود ؟؟؟درد نداشتی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من تا سر کوچه هم میخوام برم اول تقویم رو نگاه میکنم که یه موقع موقع پریودم نباشه ..چطوری ادم میتونه ...

پس چیکار کنیم برای من تو پریودم میفته

من پریود بودم خیلیم خوشحال بودم که نماز ندارم، والا باید با اون لباس نماز می خوندم و‌تا شب وضو‌نگه می داشتم

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
قرص بخور عزیزم ... خودت رو اذیت نکن 

بنظرت این ماهو قرص بخورم که ماه دیگه هم عقب بیفته یا همون نزدیک عروسیم بخورم بهتره؟؟؟