2777
2789
من فقط سونو تخمدان دادم نرمال بود سایز فولیکول دادم نرمال بود دیواره رحم هم نرمال بود گفتم عکس رنگی ...

خدا رو شکر عزیزم عکس رنگی نه ولی حتما یه آز ذخیره تخمدانی بده ایشالله اون نرمال و در حد خوب بود درمان سنتی و دارویی کن سمت ivf نرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر عزیزم عکس رنگی نه ولی حتما یه آز ذخیره تخمدانی بده ایشالله اون نرمال و در حد خوب بود درما ...

این آزمایشو نشنیده بودم من .به دکتر گفتم هر چی آزمایشه برام بنویس بعد یه سال نیام شوهرت دارو مصرف کنه بعد بگی عه تو هم این مشکلو داری دکترا خیلی لفتش میدن همشونم زد و بندی شدن برا هم مریض میفرستن پورسانت میگیرن

خوب دارو برا اسپرمش مصرف نکرده این دو سال ؟ اخه میگن مردا زود با دارو مشکلشون حل میشه خیلی راحت تر ا ...

چرا کلومیفن ال کارنتین ویتامین ای سلنیوم پلاس فلویک اسید همه اینارو امتحان کرد اما تاثیر نداره فقط وقتو پول الکی داره میره

چرا کلومیفن ال کارنتین ویتامین ای سلنیوم پلاس فلویک اسید همه اینارو امتحان کرد اما تاثیر نداره فقط و ...

منم شوهرم همه اینا رو میخوره بجز کلومیفن ولی یکی دیگه داره well man conception

وای خدا نگران شدم خیلی امید داشتم با اینا اسپرمش نرمال شه

میشه بپرسم اسپرم شوهرت چند بود ؟ واسه شوهر من از 20 میلیون 8 بود

مورفولوژی 43 تحرک سریع اسپرم 5 حجم اسپرم 60ملیون لرزش اسپرم 20 

شوهر من آزمایشش از این بدتر بود مورفولوژی 1 درصد بود وای خدا حالم خراب شد من امید داشتم ب بارداری طبیعی الان شما میگی 2 ساله نگرفته من چی کار کنم برم یکم گریه کنم

شوهر من آزمایشش از این بدتر بود مورفولوژی 1 درصد بود وای خدا حالم خراب شد من امید داشتم ب بارداری طب ...

علم خیلی پیشرفت کرده نگران هزینشم نباش اگر بیمه تکمیلی باشی برمیگرده من دیگه بعد دو سال مادرم اومد شوهرمو راضبوی کرد ای وی اف کنیم الان دهتا لمپول منوتروپین خریدم دونه ای پنجاهو دو هزارتومن 

علم خیلی پیشرفت کرده نگران هزینشم نباش اگر بیمه تکمیلی باشی برمیگرده من دیگه بعد دو سال مادرم اومد ش ...

من شوهرم 3 ماهه بیکاره اصلا بیمه نیس خدا منو مرگ بده راحت شم . ایشالا تو همین ماه خبر خوب بارداریتو بمون بدی منم برم بمیرم شبت خوش دوست خوبم

من شوهرم 3 ماهه بیکاره اصلا بیمه نیس خدا منو مرگ بده راحت شم . ایشالا تو همین ماه خبر خوب بارداریتو ...

وای دور از جونت هرچی قسمته من واقعا تا الان امادگی بچه نداشتم تصادف کردم خیلی خانواده شوهرم اذیتم کردن الان وضعیتم مساعده حتما صلاح بوده نشم تو هم بگو مصلحتیه

این آزمایشو نشنیده بودم من .به دکتر گفتم هر چی آزمایشه برام بنویس بعد یه سال نیام شوهرت دارو مصرف کن ...

عزیزم واسه اینکه این آزمایش رو از افرادی میگیرن که قراره ivf بشن ولی به نظر من خانمی که 29 سال به بالا هست و میخواد اقدام کنه باید بده چون مشخص میکنه ذخیره تخمک هاش چ اندازه هست و آیا فرصت داره ماه ها منتظر بمونه و درمان های مختلف دارویی کنه یا خدایی نکرده تخمک هاش کمه و بهتره یه راست بره سراغ ivf

من شوهرم 3 ماهه بیکاره اصلا بیمه نیس خدا منو مرگ بده راحت شم . ایشالا تو همین ماه خبر خوب بارداریتو ...

این قدر غصه نخور اگه شرایط ivf نداری دست رو دست هم نذار درمان دارویی کن و حتما نذر کن دست خدا از دست همه دکترا بالاتره خدا به هممون فرزند سالم ، صالح و زیبا بده ایشالله