دلبرجذاببب مدیر استارتر عضویت: 1405/02/16 تعداد پست: 371 عنوان بیایننن 33 بازدید | 4 پست سلام بچه ها اومدیم مسافرت شمال بابلسر امروز صبح رفتیم دریا منم رفتم تو یه دفعه رگ پام گرفت الان از صبح تا الان پامو تکون که میدم درد میگیره علتش چیه؟ باید چکار کنم؟ امروز | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ii_yasii عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 2552 نزدیک درمانگاه یا بیمارستان نیستی؟! خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!
دلبرجذاببب مدیر استارتر عضویت: 1405/02/16 تعداد پست: 371 نزدیک درمانگاه یا بیمارستان نیستی؟! چرا واجبه برم؟
ii_yasii عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 2552 چرا واجبه برم؟ بنظرم از درمان خانگی بهترهباز خودت میدونیشاید اب سرد بوده و رگش گرفتهراستش تجربه ایی ندارم و میترسم با یه توصیه اشتباه مشکلی برات به وجود بیاد خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!
دلبرجذاببب مدیر استارتر عضویت: 1405/02/16 تعداد پست: 371 بنظرم از درمان خانگی بهترهباز خودت میدونیشاید اب سرد بوده و رگش گرفتهراستش تجربه ایی ندارم و میترسم ... ممنون گلم شاید رفتم🙏