بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس
یه هفته اول خوبه ولی بعدش دور کمرت به شدت درد میگیره و ولش میکنی کلی هزینه میکنی و دیگه هیچی برو باش ...
پولشو ندارم مگ فیلم دان کنم تو خونه ورزش کنم
امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس
این عقلانی تر هست ...حلقه برا مبتدی اصلا خوب نیست ..اگه تو تبلیغات هم نگاه کنی میبینی طرف بدنش رو فرم هست و عضله های قوی داره ..و ماهیچه های شکمش قوی هست ..آدم معمولی این کار رو بکنه بعد یه هفته دور کمرش کبود میشه
این عقلانی تر هست ...حلقه برا مبتدی اصلا خوب نیست ..اگه تو تبلیغات هم نگاه کنی میبینی طرف بدنش رو ف ...
درسته