2777
2789
عنوان

درد سینه

35 بازدید | 10 پست

بچه ها من ۷ تا توده دارم که فک کنم فیبرو ادنومه امروز دومین سونوی شیش ماهمو رفتم و بزرگترینش که ۲۱ میلی بود شده ۲۹ میلی بعد حالا اصلا اینا مهم نیست خیلی درد شدید دارم یعنی عادیش اینه که یک هفته قبل قائدگی اما من ۲۰ روز در ماه درد شدید دارم که تکون بخورم میپیچه تو بالاتنم و واقعا اذیتم به نظرتون مربوط به همین توده هاست؟ اگر به دکتر اسرار کنم که عمل کنه و خارجشون کنه بهتر نمیشه؟نظرتون چیه؟چیکار کنم

توده های فیبروآندوم وقتی به یه اندازه ای میرسن مراجعه کنید با سرنگ تخلیشون میکنن درد تو این مشکل نشانه خوبیه اگه درد نداشتین واقعا نگران باشید چون نشونه تومور بدخیمه که باعث کج شدن سینه و مشکلات خودش میشه

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی؛جان که باید برود سفت به من چسبیده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندسال پیش رفتم گفت چند تا کیست ریز داری دیگه پیگیر نشدم درد فقط موقع پریودی دارم بنظرت دوباره بر ...

به نظرم موقع پریودی عادی باشه خواهرامم که نرمالن دارن اما برای من خیلی شدیده زندگیمو مختل میکنه🥲نمیدونم چیکار کنم

به نظرم موقع پریودی عادی باشه خواهرامم که نرمالن دارن اما برای من خیلی شدیده زندگیمو مختل میکنه🥲نمی ...

اگه اینجوریه بگو عمل کنه

با روغن گل مغربی هم خیلی آروم ماساژ بده سینه هاتو جوری که توده ها جا ب جا نشن

توده های فیبروآندوم وقتی به یه اندازه ای میرسن مراجعه کنید با سرنگ تخلیشون میکنن درد تو این مشکل نشا ...

جدیییی ؟با سرنگگ؟شنیدم جراحی داره

اره دردش که خیلی اذیت کنندس اما یه دکتر خوبم رفتم سری قبل گفت چیزی بدی نیست اما برای دردش چیزی نداد جز ویتامین ک اونم تا هرروز دوز بالاشو نخورم خوب نمیشد دیگ قطع کردم الان خیلی شدیدتر شده دوماهه

جدیییی ؟با سرنگگ؟شنیدم جراحی داره اره دردش که خیلی اذیت کنندس اما یه دکتر خوبم رفتم سری قبل گفت چیزی ...

نه جراحی نمیکنن مگه تو یه شرایط خاصتری نگران نباشید اونا رو بله تخلیه میکنن با سرنگ اگه تهران تشریف دارید برید پیش پرفسور اکبری که خیلی خیلی بد نوبت میده منشیش فکر کنم آشنا بازیه و سخت یا مونا خضروی

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی؛جان که باید برود سفت به من چسبیده...

پیش متخصص برو بگو که اذیتی بزار تخلیه کنه خداروشکر چیزی نیست اگه بود دکتر حتما خودش عمل پیشنهاد میدا ...

ایشالا مرسی 😊 خوانوادم که خیلی میترسن هرچی بهشون میگم زده احتمال خیلی زیاد خوش خیم😂چون ارث بد داریم