2777
2789
عنوان

سردرد

24 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من گاهی سرم درد میکنه همیشه نه ها گاهی که درد میکنه له شدت درد میکنه اصلا توان اینکه تر جام پاشم روندارم و یکم حالت تهوع میگیریم بنظروتون تومور چیزی هس تو مغزم خیلی میترسم یا میگرنه

کم خوابی ؟

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا مثل نبضه داخل سرم رو چشمم هست ولی نه زیاد میخام پاشم راه برم نمیتونم خیلی درد میکنه

نترس میگرن هست ولی دکتر رو برو

پریود دوران pms خستگی کم خونی فشار خون بی خوابی سرما بعضی غذاها و مزه ها هر کدومشون میتونن عاملش باشن یا تشدید میکنه فقط باید پیدا کنی چیا هستن که عاملش میشن پیش گیری کنی

برو دکتر برا ت آزمایش خون و اینا بنویس ویتامین اینا بهت بده بدنت تقویت بشه

راه چاره اش فقط مدارا است و پیش گیری

نه معمولی. وقتی درد میکنه اگه قرص قوی نخورم بخابم همونجوری به زور صب پامیشم میبینم اصلا دردش فرق نک ...

چه قرصی ؟

برا من میگرن بخاطر کم خوابی اینطوری میشم و دردش خیلی شدیده

نسبت به بوی عطر و نور زیادهم حساس میشی زمانی که سردرد داری ؟

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.