2777
2789
عنوان

مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودت اطلاعات نده زیاد حرف نزن زنگاشو کمتر جواب بده ب بهانه های مختلف تا کم کنه دخالتاشو

خودمم نقطه ضعفم اینه که همه اطلاعات زندگیم و به خانوادم میگم. احساس صمیمیت بیش از حد دارم با خانوادم ولی اشتباهه . زنگ که اصلا نمیزنم ۲ بار تلفن جواب ندم داستان میشه شب بحث میشه باز

بیست هشت سالته و پسری گوش نکن بزور که نمیتونه مجبورند کنه

به زور که نمیتونن محبور کنه ولی یک نفر کلا خوب و بد و بکن و نکن همیشه تعیین و تکلیف کنه خودش فاجعست دیگه

خودمم نقطه ضعفم اینه که همه اطلاعات زندگیم و به خانوادم میگم. احساس صمیمیت بیش از حد دارم با خانوادم ...

خب جواب بده ولی کم کم عادت کن نگی از اتفاقات و برنامه هات کمتر حرف بزن. ب بهانه خستگی پیششون نشین برو تو اتاق جایی ک نباشن. وقتی کمتر ببینین همو کمترم اطلاعات میدین

دایی بزرگتر نداری؟ با اون صحبت کنی که با خواهرش حرف بزنه

نه اونا سناشون بالاست من خودمم اختلاف سنیم با مادرم ۳۵ سال با پدرم ۴۰ ساله . بچه آخر خانوادم . فقط خواهرامن که اونا هم هر جی میگن فایده نداره

خب جواب بده ولی کم کم عادت کن نگی از اتفاقات و برنامه هات کمتر حرف بزن. ب بهانه خستگی پیششون نشین بر ...

اتفاقا همین الان که تاپیک زدم سر این بود . موقع شام گفتم شناسنامم و گذاشتم کارگزینی شرکت دوباره داستان شروع شد که با شناسنامت هزار کار میکنن میافتی تو دردسر بیچاره میشی icon

اتفاقا همین الان که تاپیک زدم سر این بود . موقع شام گفتم شناسنامم و گذاشتم کارگزینی شرکت دوباره داست ...

بیشتر مشکل خودتونین. وقتی میدونین نظر میده دخالت میکنه چیزی نگین. بیشتر مشکل حل میشه

ولی جدا شما که خانومید و من همیشه این و به خواهرای خودمم میگم البته خداروشکر اونا نرمالن و مشکل مادرم و ندارن .ولی همیشه میگم به همه که با بچه هاتون رفیق باشید رییس نباشید و فقط تعیین تکلیف نکنید . دخالت نکنید وگرنه زندگی به بقیه سخت میشه واقعا . ماها نسلی هستیم که نمیتونیم بعضی چیزا رو تغییر بدیم واقعا ولی نسلای بعد حداقل مشکلات ما رو نداشته باشن

بیشتر مشکل خودتونین. وقتی میدونین نظر میده دخالت میکنه چیزی نگین. بیشتر مشکل حل میشه

اره قبول دارم خودمم یکم دهن لقم متاسفانه و باید روی این مورد کار کنم