2777
2789
عنوان

مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 41 پست
کارم آزاد بود ولی یه مدت تو یه شرکت مشغول به کارم .ولی خب شرایط خونه گرفتن و ندارم چون قصدمم اینه تا ...

خب اگه قصدت مهاجرته ۲۷ سال صبر کردی یه سالم روش

دل که نه... جانم برایش تنگ شده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من ۲۸ سالمه . کلا مادرم کنترل گره .خواهرام چون متاهلن با اونا کاری نداره متاسفانه کلا حرکات و ح ...

کاش بتوونیدمتاهل بشی ،نگو همونه بلکه راحت تر باکسی که دوستتون داره ودرک میکنه کنار میایید

پشمام فکر میکردم فقط دخترا این مشکل دارند مادر منم سنتی من که نتونستم کاش شما نجات پیدا کنی

منم نجات پیدا نخواهم کرد . چون بعد ۲۸ سال هر روز بدتر میشه الان که نگاه میکنم چقدر کارایی که باید انجام میدادم و با این افکار و کارا نرفتم سراغشون

نه. اصلا پدرم که چیزی نمیگه . خواهرامم چند بار گفتن فایده نداره

یه مدت خودتو بزن به افسردگی و مریضی

در حد کم

گوشه گیر شو

بعد که گفت چی شده بگو بخاطر رفتارای شماست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
یه مدت خودتو بزن به افسردگی و مریضی در حد کمگوشه گیر شوبعد که گفت چی شده بگو بخاطر رفتارای شماست

وقتایی که خونم و زیاد حرف نمیزنم میگه چته چرا حرف نمیزنی؟ شروع میکنه به نصیحت که درست میشه وضعیتت icon بحث جدید راه میافته

کاش بتوونیدمتاهل بشی ،نگو همونه بلکه راحت تر باکسی که دوستتون داره ودرک میکنه کنار میایید

اره ازدواج که از علاقه باشه قطعا اونطوری نیست ولی شرایطش نیست

وقتایی که خونم و زیاد حرف نمیزنم میگه چته چرا حرف نمیزنی؟ شروع میکنه به نصیحت که درست میشه وضعیتت ب ...

دایی بزرگتر نداری؟ با اون صحبت کنی که با خواهرش حرف بزنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙