2777
2789
عنوان

مادرم

304 بازدید | 41 پست

سلام .

جسارتا من ازتون راهکار میخوام البته من پسرم ولی شاید بتونید کمک کنید . من با پدر و مادرم زندگی میکنم و متاسفانه مادرم خیلی کنترل گره خیلی تو زندگی من دخالت میکنه به حد غیر قابل تصوری سرش تو زندگی کاری و تحصیلی و روابط منه.هر چیزی از من بدونه رو همه عالم میفهمن و همش کارش اینه میگه این کلر و بکن اون کار و نکن . سال ها به خاطر احترام فقط دارم میگم دخالت نکن با خواهش و تمنا ولی درست نمیشه .چیزی به ذهنتون میرسه ؟ تجربه دارید ؟

پولدارشو خونه جدا بگیر برو

سلام خوبین؟

این راهکاریه که خواهرمم داد ولی اونطوری هم سختی های خودش و داره . نمیدونم شایدم آخرش،بهترین راه همینه البته قصدم مهاجرت هست ولی فعلا شرایط جور نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین؟ این راهکاریه که خواهرمم داد ولی اونطوری هم سختی های خودش و داره . نمیدونم شایدم آخرش،بهت ...

علیک سلام

شما خوبید

چ سختی؟

تازه میتونی پارتنر هم بگیری اینجوری دوتایی زندگی کنین😂🫠 چن سالته

زایمان یک روند دردناک است به ویژه اگر فرد خودش را ب دنیا بیاورد آن هم در بزرگسالی...

سلام چندسالتونه مادرتون درسته دوره خوبی نیس ولی نباید. جاربزنه شاید بنده خدا تجربه ندارن رابطه تون با پدرتون چطوره میتونید ازپدرتون کمک بگیرید که یامادرتون. حرف بزنن یا هرکی راحتتری مثل خاله یاعمه یا حتی مشاور

سلام چندسالتونه مادرتون درسته دوره خوبی نیس ولی نباید. جاربزنه شاید بنده خدا تجربه ندارن رابطه تون ب ...

سلام من ۲۸ سالمه . کلا مادرم کنترل گره .خواهرام چون متاهلن با اونا کاری نداره متاسفانه کلا حرکات و حرفا و زندگی من و فقط میخواد کنترل کنه یکمم از خود بزرگبین . پدرم اینطوری نیست خیلی منطقی تره ولی کمکی نمیکنه متاسفانه جز چند بار تذکر دادن بیهوده .

او خب سن و سال کمی هم نداریدشغل یا رشته تون چیه

کارم آزاد بود ولی یه مدت تو یه شرکت مشغول به کارم .ولی خب شرایط خونه گرفتن و ندارم چون قصدمم اینه تا یه سال دیگه مهاجرت کنم ولی دیگه اوضاع خیلی سخت شده . خیلی کنترل دارم روی خودم که جواب ندم ولی خب بعضی وقتا تحملم تموم میشه جواب میدم بحث پیش،میاد .

چرا ازدواج نمیکنیذ مادرتون سنتی هستن لابد مثل پنجاه سال پیش فکر میکنند

اره اونا که سنتی هستن . نه ازدواج که اصلا راهکار نیست نه شرایطش و دارم نه فعلا بهش فکر میکنم .